НАФТА - Волов 1-0
- събота 22 март 2008
от naftabg
в сезон > Сезон 07/08 > Шампионатни мачове
коментари: 0
Bookmark and Share

НАФТАТА спечели втора победа от началото на пролетния полусезон надделявайки над Волов(Шумен) в изключително скучен и бавен мач в който преобладаваха неточните пасове. Играта се накъсваше още повече от постоянното лежане на футболисти на гостите. Най-добрите положения за гол пред играчите на НЕФТОХИМИК бяха при изпълнения на пряк свободни удари и няколко далечни шута. Отбора от Шумен имаше само едно по-сериозно положение, като при един опит за центрирне топката щеше да влети в нашата врата но вратаря Теменлиев все пак се справи. Мача вървеше към скучно нулево равенство,което щеше да е първо през сезона за НАФТАТА, но все пак при поредния опит от пряк свободен удър Любчо Божинов намери целта. До края на мача имаше още няколко шанса за гол за НАФТАТА.При едно разбъркване,двама футболисти на "шейховете" останаха сами срещу вратаря, дори стража на гостите беше преодолян но топката срещна гредата. В продължението на мача вратаря на Волов се включи в предни позиции при едно изпълнение на корнер. След като изпълнението не доведе до нищо интерестно пред вратата на Теменлиев, гостуващата врата беше празна но нашите момчета не успяха да се организират за контра атака и не успяха да използват шанса.
Oколо 200 зрители на стадион Лазур видяха мач между два посредствени отбора. НАФТАТА показа,че с този треньор и тези играчи няма да бъде по-далеч от средата на Б група, а гостите,че ще имат огромни трудности с оставането си във втория ни футболен ешалон.
 
 
 

Трябва да се логнете за да пуснете коментар на този сайт - ако не сте регистриран потребител кликнете тук за регистрация