ФК НЕФТОХИМИК
- четвъртък 09 юли 2009
от SHEIKH`
в сезон > сезон 09/10 > Новини
Bookmark and ShareДнес се състоя една от най-дългоочакваните срещи за феновете на Нефтохимик. След години на страдания и мъки, години на преименуване, смяна на официалните ни цветове на екипите, годините на унижения, лъжи, подигравки и всевъзможни неприятни сценарии от М.С и неговите подопечени, днес ние присъствахме на едно ново начало, надявам се.
Около 40 ентусиазирани фена се срещнаха с ръководството на ФК НЕФТОХИМИК. От страна на отбора бяха Жоро Танев – собственик, Станчо Цонев – технически директор, Милен Георгиев – изпълнителен директор.
В резюме ще ви изложа най-важното – отбора се събира на 1-ва тренировка на 14.07 от 18.00 часа в Д. Езерово, там засега ще се играят официалните срещи,ще се монтират 1000 зелени седалки и допълнително още няколко хиляди при нужда, в което не се и съмняваме. Ще има изненади за феновете за 1-ият домакински мач.
Отборът е 100 % собственост на Жоро и Мартин(партньорът му в Евробилдинг). Вчера са подписали договор със Събев, с което отбора става 100 % приемник на бившият Нафтекс, бивш Нефтохимик – нещо изключително важно от гледна точка на идентичност! Засега искат да се кара по-спокойно, не желаят конфронтация с Урода, имат си техните причини, но Милен е голям мечтател и ни зареди със закачки и смели идеи.
Идеята е, за есенният полусезон отбора да играе главно с ветераните, към които ще се привлекат няколко млади момчета, а след равносметка и очаквана помощ от Общината може да се погледне и за нещо по-сериозно. Призоваха да не очакваме грандиозни неща сега, искат да се кара по-спокойно, а според ситуацията ще се вдига летвата на очакванията.
В отбора са поканени да играят почти всички, за които се сещате, носили ни радост преди 10-ина години.
Станчо ще отговаря за организацията за мачовете.
Всички говориха доста позитивно, надяват се на подкрепа на този отбор и гледат с големи надежди на нашето общо бъдеще – надявам се успешно.