Тренировка N2
- вторник 14 юли 2009
от wow
в сезон > сезон 09/10 > Новини
Bookmark and ShareДнес се състоя втората тренировка на Нефтохимик, на която трябваше да присъства и кмета на община Бургас Димитър Николов.
Към Зелените днес се присъединиха Тодор Киселичков, а Георги Чиликов само тренираше с отбора. Въпреки шегите на феновете нформация около преминаването му в НАФТАТА засега няма. Докато играчите правиха обиколки на терена, се появи и кмета на града, заедно с зам.кмета по устройство на територията и строителство Костадин Марков, както и директора на "Спортни Имоти" Живко Иванов. Всички заедно разгледаха съблекалните и цялостната база в Долно Езерово. След което се насочиха към 30-те зелени фена дошли на тренировката.
Кмета и Жоро Танев седнаха при феновете и започнаха да дискутират бъдещето на отбора, базата и всичко останало. Представителите на общинската власт обещаха подкрепа за отбора. Планира се на стадиона в Долно Езерово да бъдат монтирани седалки, да бъде изградена трибуна, стадиона ще се озвучи, тревата около стадиона ще бъде премахната. По думите на кмета - „Правим го за Б,а пък нататък и за А“. До седмица трябва да има готов идеен проект какво ще се прави по стадиона, а плана е до края на полусезона да са монтирани седалките. Транспорта към Долно Езерово предстои да бъде подобрен. Димитър Николов благодари на Събев за това, че е предал историята и успехите, и спомена, че е било изключително трудно. Двамата изказаха задоволството си, че първата тренировка е била посетена от много фенове. Предстои да бъдат направени огледи на базите в Ветрен и Българово, за да може отборът да тренира и там.
Жоро Танев ни убеди, че реклама на отбора с цел по-висока посещаемост ще има.Тук е момента и да вмъкна нещо казано на пресконференцията – билета за домакинските мачове на Нефтохимик ще е 1 лев, а входа за жени и деца е безплатен.
На тръгване кмета се раздели с феновете с думите „Мачкай Нафта“.
В неделя Нефтохимик ще направи и първата от 4-те контроли,следете сайта за повече информация.