Конкурс
- вторник 21 юли 2009
от ji
в сезон > сезон 09/10 > Новини
Bookmark and Share-ВРЪЗКА- обявява конкурс за описване на историята на ФК Нефтохимик Бургас. Конкурса е за текст, материали, снимки и статистика описващи част от историята на футболния клуб. Победителя в конкурса ще бъде определен от главния администратор на сайта. Наградата за първо място е тридневен билет за фестивала Спирит оф Бургас.

Условията за участие са следните:

- Може да участва всеки, независимо дали е регистриран потребител на сайта и изобщо привърженик на Нефтохимик.
- Периодите и темите, за които може да се пише са:
- 1981 - 1994 година - история на Нефтохимик
- 1994 - 2000 година - история на Нефтохимик
- 2000 - 2009 година - история на Нефтохимик
- 2000 - 2009 година - история на футбола в Бургас
- Готовите материали трябва да бъдат изпратени на имейл адрес -имейл-, като всеки участник трябва да напише две имена и рождена дата.
- Текстовете ще бъдат оценявани според достоверността си, размера на информацията, която носят, стил и граматическа коректност на текста, цитирането на точни дати и събития, наличието на подробна статистика за избрания период. Голям плюс за всеки участник ще бъде прилагането на снимки и други материали в цифров вид, които трябва да бъдат с достатъчно добро качество и в подходящ формат за обработка и публикуване.
- Всеки участник може да пише по няколко теми, като това ще бъде взето предвид при оценяването.
- Най-добрите текстове ще бъдат публикувани на сайта, а всички получени материали ще бъдат използвани при подготвянето на пълната история на ФК Нефтохимик, върху която в момента работи екип на сайта.
- Крайния срок за участие е 10 август.