Второ събрание на феновете на Нефтохимик(Бургас) за 2010 година
- понеделник 25 януари 2010
от ji
в сезон > сезон 09/10 > Новини
Bookmark and Share

Второ събрание на феновете на Нефтохимик(Бургас) за 2010 година

Решения и предложения

24.01.2010

1. Във връзка с предложението за възраждане на идеята за официален клуб на привържениците на ФК Нефтохимик Бургас, се взе решение да се прегледат уставите на фен-клуб „Зелените” и фен-клуба на Джимито , сравняване на точките от техните устави и избиране на най-добрите от тях, които да влязат в устава на новия фен-клуб. Благодарение на Живко Бъклев, за срещата в неделя ще имаме готов вариант,който да бъде подложен на гласуване.

2. Събранието ще се състои в конферентната зала на хотел Космос на 31.01.10 от 18.00. Сумата за наема на залата ще се плати от всички присъстващи на събранието. Желателно е всички, които имат възможност и милеят за отбора да присъстват.

3. Предложение за гласуване на устав на новия фен-клуб на привържениците на Нефтохимик (Бургас), да се осъществи на 31.01.2010 година.

4. Взето е решение, чрез гласуване,което да се състои на 31.01.2010 година, да се изберат 6 човека, които да предлагат, за какво да се използват събраните пари от членския внос.
Те ще трябва да предоставят всеки месец една или повече идея за какво да се похарчат събраните пари. От тези идеи, чрез гласуване, от всички членуващи във фен-клуба, ще се избере коя идея от предложените да се осъществи. Избраните 6 човека ще имат мандат от 6 месеца, след което ще има нови избори. След тях комисията може да запази своя състав или да претърпи промени, в зависимост от това дали членовете на фен-клуба са доволни от нея.
Номинирани за избор на първата 6 членна комисия са:
1.Георги Качев
2.Пламен Николов
3.Николай Тодоров
4.Стоян Николов
5.Тенислав Петров
6.Николай Стоянов
7.Янко Крушков
8.Петър Желязков
9.Атанас Семизов
10.Валентин Панайотов
11.Ивайло Стаматов
12.Стоян Стоянов
13.Кристи Бурмов

Още предложения ще се приемат до 29.01.2010г , след което имената ще бъдат разпечатани на листи, на които ще се гласува на следващото събрание. Препоръчително е всеки да си носи химикал.

5. Взето е решение, чрез гласуване - Плащането на членския внос за текущия месец да става от 20-то число на предния месец до 20-то число на текущия месец.

6. Взето е решение, чрез гласуване за плащането на календарите, раздадени на ветераните на Нефтохимик (Бургас) от Живко Бъклев! Събрани са 36 лева, от присъстващите на събранието. Отговорен за парите е Николай Тодоров.

Взе се решение, чрез гласуване, събраните пари във фен-клуба да не се използват за гостувания на тима, докато нещата не се стабилизират. Всеки желаещ да подкрепи своя любим отбор при гостуване, ще трябва да заплати сумата, която ще е необходима за наемане на транспорт.