Начало на сезона
- вторник 26 януари 2010
от ji
в сезон > сезон 09/10 > Новини
Bookmark and Share

Ръководството на Нефтохимик даде официална пресконференция преди началото на сезона. На въпросите на журналисти и фенове отговаряха новия изпълнителен директор в клуба Благомир Митрев и пресаташето на Евробилдинг инженеринг Таня Петрова. След като изрази разочарованието си от малкото представители на медиите, които присъстват, Митрев представи новите имена в отбора и програмата за подготовка"

"Първият, който привличаме не Жулиен Парушев, юноша на Нвфтохимик. Хората, които следят школата го познават. Трябва да дадем шанс на него и другите нови момчета да докажат таланта си и те заслужават внимание. Другото ново име е Антони Тодоров, също възпитаник на ФК Нефтохимик. Първия полусезон той игра в Странджа-Металург. Третото ново попълнение е Георги Алексиев. Четвъртото попълнение е Светльо Козаров. Това са четирите нови млади попълнения и имаме две по-известни имена в българския футбол - Костадин Джамбазов - човек който може да даде много на отбора. Другото ново име е Милен Христов"

"Това са за момета сигурните имена, но селекцията е отворена и винаги може да има нови имена"

"С няколко думи за програмата на отбора. На 30-ти ще играем с Несебър. На 6-ти февруари имаме непотвърдена контрола с Поморие. Третата ни контрола ще бъде с отбора на Русокастро и последната контрола ще бъде със Спартак Варна във Варна вероятно на 12 или 13 февруари."

"Почти сигурно отиваме на лагер в Камено и там ще подобрим игровата подготовка."

Пресаташето на Евробилдинг инженеринг представи новите спонсори на тима и увери всички присъстващи, че клуба е осигурен финансово до края на календарната година

пълен запис на пресконференцията можете да свалите от ТУК или да чуете от менято в лявата зона на страницата
/само за платената зона/