Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Отборът

<< Предишна тема | Следваща тема >>
загорец (нова загора) - НЕФТОХИМИК (БУРГАС) 02.05.2010 (неделя) 18:00 часа
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
TojaRaSaN
пн май 03 2010, 12:32
Гост
marti4 написа ...

Хора, бихте ли ми обясни ли как стоят нещата с класирането за Б група, в смисъл, кои отбори влизат. И има ли някаква възможност и Нафтата да се домогне, въпреки очертаващото се сигурно 3-то място.
Благодаря предварително!

доста неща трябва да станат за да влезем в "Б" - да отпадне локо мзд вместо локо плд или сливен, някой отбор от източната 'б' група да се откаже от участие и/или ботев да започне от 'в' група, а също и отбора от изток, който играе баража да го вземе..
Най-отгоре
Insane
пн май 03 2010, 13:55
Гост
spudz написа ...

Абе мойто момче що на всяко ваше положение мучахте като мръсни мастий, ве? Вие във ферма ли сте отгледани? И защо тъпите путки ни викаха "Самолет №5 давай газ са Бургас"? Изобщо как не те е срам след този мач да пишеш още в този форум?

Ами мучаха,защото 50% от публиката са на възраст над 50 години... Това за самолет номер5 не съм чул, незнам.Аз затова се учудих, че вие си имате агитка и ходите по гостувания,защото от мачовете във В група не съм виждал такова нещо , а и като гледам нашите фенове.. :)
Най-отгоре
nafta_fan
пн май 03 2010, 14:02
Гост
TojaRaSaN написа ...

доста неща трябва да станат за да влезем в "Б" - да отпадне локо мзд вместо локо плд или сливен, някой отбор от източната 'б' група да се откаже от участие и/или ботев да започне от 'в' група, а също и отбора от изток, който играе баража да го вземе..

И аз си ги мислих скоро тия...
Най-отгоре
Bobi
пн май 03 2010, 14:07
Гост
100 000 полицая трябва да има другят път.
Най-отгоре
drebniabs
пн май 03 2010, 15:02
Гост
[quote]
100 000 полицая трябва да има другят път.
[/quote12728879 Друг път няма да има повече никога в Нова Загора ние несме за В група.Другата година дано да сме в Б пфг.
Най-отгоре
ZA
пн май 03 2010, 16:14
Гост
Insane написа ...

Ами мучаха,защото 50% от публиката са на възраст над 50 години... Това за самолет номер5 не съм чул, незнам.Аз затова се учудих, че вие си имате агитка и ходите по гостувания,защото от мачовете във В група не съм виждал такова нещо , а и като гледам нашите фенове.. :)

Дано тръгнат нещата при вас и да правите дербита със съседите от Стара Загора поне на ниво "Б" група.
Най-отгоре
funktool
пн май 03 2010, 16:41
Гост
отношението на ченгетата беше толкова гнусно, че няма накъде повече. третираха ни като животни и престъпници. имаше 40-50 минути до началото на мача и съвсем спокойно можехме да отидем до някое магазинче/заведение да си купим цигари, вода или бира, храна. натикаха ни в клетката и стояхме на адското слънце 40-50 минути. тотално пресъхнаха всички, чак на полувремето пуснаха 1 човек да отиде за вода.
отвратително отношение!!!
Най-отгоре
markov
пн май 03 2010, 18:15
Гост
те сигорно са били от бирои
Най-отгоре
Insane
пн май 03 2010, 18:16
Гост
Да полицаите и с нас се държаха много гадно, даже мен не ме пускаха на терена изтървах първите 10мин от мача и около 50 човека върнаха....Отвратителни са нашите куки.. А само едно нещо искам да попитам, защо през целия мач ни викахте Беройци и ни псувахте?
Каква е връзката между Нова Загора и Стара Загора?

[ Редактирано пн май 03 2010, 18:17 ]
Най-отгоре
Bobi
пн май 03 2010, 18:20
Гост
Не викахме на вас бре .
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF