| Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Отборът |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
| загорец (нова загора) - НЕФТОХИМИК (БУРГАС) 02.05.2010 (неделя) 18:00 часа | ||
| Отиди на страница << >> | |
|
Редактори: ji
|
| Автор | Отговор | ||
| TojaRaSaN |
| ||
| Гост | marti4 написа ... Хора, бихте ли ми обясни ли как стоят нещата с класирането за Б група, в смисъл, кои отбори влизат. И има ли някаква възможност и Нафтата да се домогне, въпреки очертаващото се сигурно 3-то място. Благодаря предварително! доста неща трябва да станат за да влезем в "Б" - да отпадне локо мзд вместо локо плд или сливен, някой отбор от източната 'б' група да се откаже от участие и/или ботев да започне от 'в' група, а също и отбора от изток, който играе баража да го вземе.. | ||
| Най-отгоре | | ||
| Insane |
| ||
| Гост | spudz написа ... Абе мойто момче що на всяко ваше положение мучахте като мръсни мастий, ве? Вие във ферма ли сте отгледани? И защо тъпите путки ни викаха "Самолет №5 давай газ са Бургас"? Изобщо как не те е срам след този мач да пишеш още в този форум? Ами мучаха,защото 50% от публиката са на възраст над 50 години... Това за самолет номер5 не съм чул, незнам.Аз затова се учудих, че вие си имате агитка и ходите по гостувания,защото от мачовете във В група не съм виждал такова нещо , а и като гледам нашите фенове.. :) | ||
| Най-отгоре | | ||
| nafta_fan |
| ||
| Гост | TojaRaSaN написа ... доста неща трябва да станат за да влезем в "Б" - да отпадне локо мзд вместо локо плд или сливен, някой отбор от източната 'б' група да се откаже от участие и/или ботев да започне от 'в' група, а също и отбора от изток, който играе баража да го вземе.. И аз си ги мислих скоро тия... | ||
| Най-отгоре | | ||
| Bobi |
| ||
| Гост | 100 000 полицая трябва да има другят път. | ||
| Най-отгоре | | ||
| drebniabs |
| ||
| Гост | [quote] 100 000 полицая трябва да има другят път. [/quote12728879 Друг път няма да има повече никога в Нова Загора ние несме за В група.Другата година дано да сме в Б пфг. | ||
| Най-отгоре | | ||
| ZA |
| ||
| Гост | Insane написа ... Ами мучаха,защото 50% от публиката са на възраст над 50 години... Това за самолет номер5 не съм чул, незнам.Аз затова се учудих, че вие си имате агитка и ходите по гостувания,защото от мачовете във В група не съм виждал такова нещо , а и като гледам нашите фенове.. :) Дано тръгнат нещата при вас и да правите дербита със съседите от Стара Загора поне на ниво "Б" група. | ||
| Най-отгоре | | ||
| funktool |
| ||
| Гост | отношението на ченгетата беше толкова гнусно, че няма накъде повече. третираха ни като животни и престъпници. имаше 40-50 минути до началото на мача и съвсем спокойно можехме да отидем до някое магазинче/заведение да си купим цигари, вода или бира, храна. натикаха ни в клетката и стояхме на адското слънце 40-50 минути. тотално пресъхнаха всички, чак на полувремето пуснаха 1 човек да отиде за вода. отвратително отношение!!! | ||
| Най-отгоре | | ||
| markov |
| ||
| Гост | те сигорно са били от бирои | ||
| Най-отгоре | | ||
| Insane |
| ||
| Гост | Да полицаите и с нас се държаха много гадно, даже мен не ме пускаха на терена изтървах първите 10мин от мача и около 50 човека върнаха....Отвратителни са нашите куки.. А само едно нещо искам да попитам, защо през целия мач ни викахте Беройци и ни псувахте? Каква е връзката между Нова Загора и Стара Загора? [ Редактирано пн май 03 2010, 18:17 ] | ||
| Най-отгоре | | ||
| Bobi |
| ||
| Гост | Не викахме на вас бре . | ||
| Най-отгоре | | ||
| Отиди на страница << >> | |
|
|
|