Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Фенове :: Фенове |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
ФЕН САЙТ (ГЛАВНА ТЕМА !) |
Отиди на страница >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
haemorrhagE |
| ||
Гост | Ето какво направих сега можем да пишем в форума само аз написах какъв е проблема в новината .. ето ви линк -ВРЪЗКА- или -ВРЪЗКА- ULTRA - NAFTA . TK (за сега защото . тк е безплатен) кажете дали ви харесва така ай :) [ Редактирано вт май 04 2010, 14:47 ] | ||
Най-отгоре | | ||
GF youths |
| ||
Гост | на мен не ми допада снимката отгоре с тия черни ленти. иначе не е зле! | ||
Най-отгоре | | ||
markov |
| ||
Гост | човек престарал си се gfef:) браво...евала gfef:) | ||
Най-отгоре | | ||
TojaRaSaN |
| ||
Гост | ааа защо .тк? ;/ | ||
Най-отгоре | | ||
haemorrhagE |
| ||
Гост | защото е безплатно ако се направи някаква организация да се събере $ за .ком става :) | ||
Най-отгоре | | ||
spudz |
| ||
Гост | Въй картинката в началото е УНИКАЛНА! Който я е направил трябва да е факир на фотошоп. . . | ||
Най-отгоре | | ||
haemorrhagE |
| ||
Гост | аз :Д за доста малко време ама найстина постарах се ;) за целия сайт оправях кодове неща :) то има много още ама др път :П форума някой раздели са скрити за писане и четене за регистрирани потребители затова ако не сте може да не ги виждате а за скрит форум ще направя утре ама още не е нужен [ Редактирано пн май 03 2010, 22:15 ] | ||
Най-отгоре | | ||
spudz |
| ||
Гост | Въй сега видях и форума - иконките пред темите са трепач. Новия сайт ще е 100 пъти по-красив от този със сигурност. . . | ||
Най-отгоре | | ||
haemorrhagE |
| ||
Гост | мерси :) (найстина много се зарадвах че някои ми оцени труда :) ) | ||
Най-отгоре | | ||
Mr.GREEN |
| ||
Гост | Браво er:) | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница >> | |
|