Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Фенове :: Фенове

<< Предишна тема | Следваща тема >>
ФЕН САЙТ (ГЛАВНА ТЕМА !)
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
Dresta
вт май 04 2010, 00:17
Гост
Мн е добър сайта на мен мн ми харесва и снимката мачка
Най-отгоре
sn
вт май 04 2010, 00:35
Гост
MuTHu4aP написа ...

zashto ultra nafta ... prekaleno e trudno za razbirane ot nqkoi po obiknovenni fenove .. nevijdam horata da sa glasuvali za tova ... da vi e chestit ... anarhia ....

Добре, е. Момчето каза, че това е прото примерен вариант. Защо, да е анархия? Защото, се опитва да направи нещо за мен и теб?! Само критикуваме! Името може да се смени, най-вероятно! Браво, постарал се е!
Най-отгоре
sn
вт май 04 2010, 00:37
Гост
Само, където, лично на мен ми зарежда много бавно, в сравнение с naftata.com ! :(
Най-отгоре
Пламенски
вт май 04 2010, 08:11
Гост
sn написа ...

Само, където, лично на мен ми зарежда много бавно, в сравнение с naftata.com ! :(

Да, авно.Може да е от хоста....
Най-отгоре
geore82
вт май 04 2010, 10:27
Гост
Пламенски написа ...

sn написа ...

Да, авно.Може да е от хоста....

и при мен е същата работа ....
Най-отгоре
valjoooo
вт май 04 2010, 10:46
Гост
не е само при вас предполагам, че това става защото още сайта не е готов на 100%
Най-отгоре
haemorrhagE
вт май 04 2010, 13:04
Гост
Бавното зареждане е от препращача дот.тк и от базата данни предполагам.

ПП: едит

[ Редактирано вт май 04 2010, 14:39 ]
Най-отгоре
haemorrhagE
вт май 04 2010, 14:22
Гост
Оок funktool разбирам обаче как да направя така, че да е хубаво на всички :? Едните искат да е маняшко хулиганско, други искат да е семпъл, трети да е за обикновенните фенове. Тези черти не мисля, че пречат, но все пак днес вечерта ще се помъча да направя нещо подобно, но не обещавам . Иначе разбрах какво искаше да кажеш и аз съм на същото мнение като теб :)

Домейна дот.тк е просто временно пренасочване на iies-bg.com/nafta за да не си играете да пишете целия адрес.
:)

ПП : едит

[ Редактирано вт май 04 2010, 14:37 ]
Най-отгоре
ji
вт май 04 2010, 14:22

Регистриран потребител #1
Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18
съобщения: 3402
и ако може да пишеш на български
аз нищо не ти разбирам

Автобуси от автогарите в Бургас
Най-отгоре
funktool
вт май 04 2010, 14:42
Гост
живко сори за латиницата.
иначе си е баш анархия това...@hameorage - please напрай адреса, къвто е гласуван... :(
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF