Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Фенове :: Фенове |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
ФЕН САЙТ (ГЛАВНА ТЕМА !) |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
Dresta |
| ||
Гост | Мн е добър сайта на мен мн ми харесва и снимката мачка | ||
Най-отгоре | | ||
sn |
| ||
Гост | MuTHu4aP написа ... zashto ultra nafta ... prekaleno e trudno za razbirane ot nqkoi po obiknovenni fenove .. nevijdam horata da sa glasuvali za tova ... da vi e chestit ... anarhia .... Добре, е. Момчето каза, че това е прото примерен вариант. Защо, да е анархия? Защото, се опитва да направи нещо за мен и теб?! Само критикуваме! Името може да се смени, най-вероятно! Браво, постарал се е! | ||
Най-отгоре | | ||
sn |
| ||
Гост | Само, където, лично на мен ми зарежда много бавно, в сравнение с naftata.com ! :( | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | sn написа ... Само, където, лично на мен ми зарежда много бавно, в сравнение с naftata.com ! :( Да, авно.Може да е от хоста.... | ||
Най-отгоре | | ||
geore82 |
| ||
Гост | Пламенски написа ... sn написа ... Само, където, лично на мен ми зарежда много бавно, в сравнение с naftata.com ! :( Да, авно.Може да е от хоста.... и при мен е същата работа .... | ||
Най-отгоре | | ||
valjoooo |
| ||
Гост | не е само при вас предполагам, че това става защото още сайта не е готов на 100% | ||
Най-отгоре | | ||
haemorrhagE |
| ||
Гост | Бавното зареждане е от препращача дот.тк и от базата данни предполагам. ПП: едит [ Редактирано вт май 04 2010, 14:39 ] | ||
Най-отгоре | | ||
haemorrhagE |
| ||
Гост | Оок funktool разбирам обаче как да направя така, че да е хубаво на всички :? Едните искат да е маняшко хулиганско, други искат да е семпъл, трети да е за обикновенните фенове. Тези черти не мисля, че пречат, но все пак днес вечерта ще се помъча да направя нещо подобно, но не обещавам . Иначе разбрах какво искаше да кажеш и аз съм на същото мнение като теб :) Домейна дот.тк е просто временно пренасочване на iies-bg.com/nafta за да не си играете да пишете целия адрес. :) ПП : едит [ Редактирано вт май 04 2010, 14:37 ] | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | и ако може да пишеш на български аз нищо не ти разбирам Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
funktool |
| ||
Гост | живко сори за латиницата. иначе си е баш анархия това...@hameorage - please напрай адреса, къвто е гласуван... :( | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|