Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Фенове :: Фенове

<< Предишна тема | Следваща тема >>
ФЕН САЙТ (ГЛАВНА ТЕМА !)
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
haemorrhagE
вт май 04 2010, 19:07
Гост
:) не съм такъв иначе нямаше да се хвана иначе найситна съм малък, но съм верен на зелената идея. неискам нито права нито нищо от фенклуба да купят всичко ще направя сайта. Живко обаче като гледам на никой не му се занимава .... само на мен и още няколко човека такаче няма какво да се мисли, а трябв да се действа .. нека от фенклуба да поръчат хостинг и домейн ще им прехвърля сайта :) Така ще е сигурно, че всичко ще се плаща :) (ама да видим кога ще стане това .. )
Най-отгоре
ji
вт май 04 2010, 19:10

Регистриран потребител #1
Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18
съобщения: 3402
мисля че фенклуба ще ти плати около 3500 лв за направата на сайта

Автобуси от автогарите в Бургас
Най-отгоре
haemorrhagE
вт май 04 2010, 19:43
Гост
xax мерси ;) :D

немога да разбера защо се заяждате ... опитах се да направя нещо хубаво ако не ви харесва кажете и ако трябва ще го спра :)

[ Редактирано вт май 04 2010, 19:45 ]
Най-отгоре
ji
вт май 04 2010, 19:54

Регистриран потребител #1
Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18
съобщения: 3402
освен теб няма кой да го направи
пиши на berzerker да оправят регистрациите на фенклуба и да поръчват хостинга и домейна че няма време

Автобуси от автогарите в Бургас
Най-отгоре
ExtAzz4o
вт май 04 2010, 19:58
Гост
Спрете да се държите като деца човека найстина се опитва да прави нещо за разлика от останалите който само дават акъл което е типично за нас Българите (в това число влизам и аз) Името трябва да е neftochimic.eu и не мисля че е толкова трудно за запомняне отделно ще има тагове със всякакви производни така че в гугъла като се напише какъвто и да е вариант сайта ще се показва и така бих казал че много повече хора биха го намерили отколкото ако напишат naftata.Все пак това ще се реши окончателно с гласуването.Относно дизайна за в момента това е добър вариант , а когато сайта се активира официално спокойно може да се дават идей и в процес на работа да се постигне резултат който да задоволява по-голяма част от нас , като винаги ще има и изключения но това е нейзбежно.
Най-отгоре
Пламенски
вт май 04 2010, 20:57
Гост
ji написа ...

освен теб няма кой да го направи
пиши на berzerker да оправят регистрациите на фенклуба и да поръчват хостинга и домейна че няма време

Документите са подадени преди...вече втора седмица.Регистрацията трябва да излезе всеки момент. Инфото го чакаме от Иво. Той е внасял документите.
......Пък може и да си имаме вече няко друг лев задължение към банките hbhj)
Най-отгоре
Пламенски
вт май 04 2010, 20:59
Гост
ji написа ...

мисля че фенклуба ще ти плати около 3500 лв за направата на сайта

Мисля, че срещу тази сума може да те наемем за консултант по сайта........
Най-отгоре
haemorrhagE
вт май 04 2010, 21:10
Гост
за 3500 само ще давам акъли :D
Най-отгоре
mute
вт май 04 2010, 23:26
Гост
като се появят полските хакери няма да има сайт за минута и половина...
Най-отгоре
spudz
ср май 05 2010, 00:28
Гост
Мога да те уверя, че сайта, който момчето е направил е абсолютно 1 към 1 със сайта, в който пишем в момента.
Хакери от детската градина могат да хакнат сайта стига да знаят с какво. . .
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF