Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Забавление :: Различно от футбол |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
ЛУКОЙЛ НЕФТОХИМИК - дунав Русе БАСКЕТБОЛ ЖЕНИ |
Отиди на страница >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
strannika |
| ||
Гост | Предполагам сте разбрали от новините какво е станало в Русе ии едно момиче ми каза че ако не ги дисквалифицират русенци ще играят събота и неделя срещу нас в Бургас в зала Бойчо Брънзов тааа идеята ми е така и така няма да има мач поне да се съберем да подерем гърла в залата да не губим тренинг :D ако има надъхани за малко шоу да пишат | ||
Най-отгоре | | ||
spudz |
| ||
Гост | Аз съм супер зарибен! | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
![]() ![]() ![]() Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | защо да ги дисквалифицират какво е станало Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
strannika |
| ||
Гост | Аз:"Какво е станало в Русе нещо не можах да разбера?" Баскетболистката:"Ами значи на представянето на двата отбора публиката им е хвърляла ленти и са разкарвавили носа на Вера Перостийска и тренера се ядосал прибрал ги в съблекалнята и не ги пуснал да играят повече" Аз:"Лоша работа.Сега кога ви е следващия мач?" Тя:"Ами значи заради тази проява на феновете им може да ги дисквалифицират, по програма обаче ще играем с тях в събота и неделя в зала Бойчо Брънзов" Аз:"Добре значи утре ще те питам за часа в който започва срещата." | ||
Най-отгоре | | ||
ToNkaTaaa |
| ||
Гост | то се е видяло че най рано след седмица може да имаме мач,така че това е алтернатива за убиване на време събота и неделя :) | ||
Най-отгоре | | ||
nafta youth again |
| ||
Гост | определено тряяя малко да ги сложим на място тея селски пръчки | ||
Най-отгоре | | ||
strannika |
| ||
Гост | ето това вече е ентусиазъм!! ||| | ||
Най-отгоре | | ||
ToNkaTaaa |
| ||
Гост | ся по ринга казаха че наказват дунав за 2 мача домакинство и глоба 5000хил лева. Казаха че домакинствата на Лукойл за на 12-13 май | ||
Най-отгоре | | ||
strannika |
| ||
Гост | а шано...таз нещо ма е излъгала ся като влезе пак ще я питам. Edit:Батки слабежна ше е работата ще играят на неутрален терен при закрити врата като има мач тука ще ми кажат....ясно е тая седмица почиваме от спортни мероприятия напийте са!! rfger:) [ Редактирано чт май 06 2010, 19:36 ] | ||
Най-отгоре | | ||
nafta youth again |
| ||
Гост | ебахти и тъкмо бях свил 2 бомби вече rfger:) | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница >> | |
|