Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Фенове :: Фенове |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Нокаут - Всяка Една Неделя |
Отиди на страница >> | |
Редактори: ji
|
Темата е затворена |
Автор | Отговор | ||
skr |
| ||
Гост | Както повечето знаете Нокаут записаха песен за нафтата фючъринг Green Fighters. Днес по някое време ще качим mp3 файла тук. Песента е изкъртваща 34r:) Трябва да и направим и подходящо видео, за да допълним ефекта от римите wg3f3O Клипа ще се снима в някой бар и колкото повече GF толкова по-добре. Трудния въпрос е с финансирането. Трябва да съберем няква прилична сума, да стане перфектен клип. За да помогнем това да стане, освен да се съберем, трябва и някой лев да съберем. За това - всеки който иска да участва в клипа трябва да даде по 10 лв. Може и повече :) Тези дни ще решим кой да събере парите и по какъв начин... Призовавам никой да не се щади, за да направим нещо уникално и запомнящо се.. Другия проблем, е че трябва да го направим до края на този месец, че след това почва сезона и всички се пръскат нандякъде... Е това е... По-късно и песента :) | ||
Най-отгоре | | ||
funktool |
| ||
Гост | абсолютно!!! клипа има къде да го снимаме, сега призовавам всички фенове да дадем по 10 лв, за да снимаме клипа и да си имаме НАШЕ парче с МНОГО ЯК КЛИП!!! ще сме уникални!!!! | ||
Най-отгоре | | ||
funktool |
| ||
Гост | явно слабо....................... | ||
Най-отгоре | | ||
nafta youth again |
| ||
Гост | е споко де вие тука за 1 час искате и да го заснемем ... | ||
Най-отгоре | | ||
funktool |
| ||
Гост | въпроса е да се надъхат повече хора :) клипа ще стане мега як!!! ако сме 50-60 човека ще е лудница, всички шаловете и качулките :Р | ||
Най-отгоре | | ||
geore82 |
| ||
Гост | аз съм 'ЗА' обаче трябва да чуя песента за да знам за какво става въпрос... | ||
Най-отгоре | | ||
strannika |
| ||
Гост | надъхано!! | ||
Най-отгоре | | ||
funktool |
| ||
Гост | geore82 написа ... аз съм 'ЗА' обаче трябва да чуя песента за да знам за какво става въпрос... тва е тяхна песен - -ВРЪЗКА- песента по-късно ше я чуете [ Редактирано сб май 08 2010, 15:16 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Bobi |
| ||
Гост | Сърбят ме ушите е деба... аре ,че нямам търпение :)))) | ||
Най-отгоре | | ||
strannika |
| ||
Гост | дае аре вкарайте няква схема по бързо да стане rfger:) | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница >> | |
|