Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Фенове :: Фенове |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
9 .05. |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
dach |
| ||
Гост | В историята на човечеството милите ни братушки начело със другаря Сталин са избили най-много невинни хора. Много невинни и наши сънародници са загинали в следствие на един строй тръгнал от тях. Да не говорим за репресиите и тормоза който нашите майки и бащи , че и ние сме понесли. Ебавам ти и деня на победата , да го духат всички руснаци , германци , англичани и американци. Жал ми е и за такива като теб които не могат да осъзнаят какъв живот са пропуснали да изживеят. [ Редактирано вт май 11 2010, 23:26 ] | ||
Най-отгоре | | ||
funktool |
| ||
Гост | diesel написа ... dach написа ... Дизел вземи се застреляй. Защо да се застрелям бе!? Като си казал "А",кажи и "Б" ! Какво не ти хареса??!! Да не би да сме нормална държава?! Или може би се подразни от клипчето на група "Любе" посветено на най-легендарната военна машина за всички времена-средният танк Т-34.Кажи кое от двете аз лично никога не бих се възхитил на каквото и да оръжие. не виждам за нормално, когато хората харесват оръжия, танкове, изстребители, които са предназначени да УБИВАТ други хора. тва ми е мнението и за казармата. за мен не е нормално да те учат да се ВОЮВАШ и да убиваш хора. | ||
Най-отгоре | | ||
diesel |
| ||
Гост | Хайде да не се учим на история! Нещо сте се объркали.Аз никога не съм харесвал комунягите,не съм бил член на БКП,БСП и т. н. А що се отнася до танка-да харесвам го-в цеховете под открито небе са работили жени и деца за неговото производство,за да защитят своята родина ,а не сатрапа Сталин.Хитлер и Сталин са почти едно и също-УБИЙЦИ ! Т-34 както и БМ-13 (легендарните "катюши) са част от оръжията които са донесли мира в Европа и разгрома на нацизма.Друг е въпроса че комунизма е също една репресия над хората,както и това което е в момента в България-някаква псевдо-демокрация.Сега репресията е икономическа и социална-.Преди 1989 все пак имаше някаква сигурност-работа,образование,медиц.обслужване,почти никаква престъпност и т.н. Сега няма нищо ! Незнам за руснаците,ама където влязоха САЩ-само смърт и мизерия-Афганистан,Ирак,Босна,Косово....Русия поне няма армия никъде по света освен около своите граници,а янките си врат носа навсякъде | ||
Най-отгоре | | ||
stisho |
| ||
Гост | Спокойно новият ред наближава ......... трябва много спешно да излезем от този умрял и не действащ вече строй наречен демокрация и пазарна икономика ..... | ||
Най-отгоре | | ||
ultra_nafta_svishtov |
| ||
Гост | Ку-ку?!? | ||
Най-отгоре | | ||
haemorrhagE |
| ||
Гост | -ВРЪЗКА- | ||
Най-отгоре | | ||
MaXiMuM |
| ||
Гост | dach написа ... В историята на човечеството милите ни братушки начело със другаря Сталин са избили най-много невинни хора. Много невинни и наши сънародници са загинали в следствие на един строй тръгнал от тях. Да не говорим за репресиите и тормоза който нашите майки и бащи , че и ние сме понесли. Ебавам ти и деня на победата , да го духат всички руснаци , германци , англичани и американци. Жал ми е и за такива като теб които не могат да осъзнаят какъв живот са пропуснали да изживеят. Между другото палачинката си има 2 страни. Комунистическия режим има абсолютно всякакви абсурди. Неща, на които се чудиш да се смееш ли, да плачеш ли. Въпросът е обаче какво би станало ако не бяха победили. И сега щяхме да плюем по фашисткия режим. Националсоциализма е абсолютно същото нещо. Само че от другата страна на барикадата. Някой много умен е казал - "Комунизъм е когато хора експлоатират други хора, за да получи определени облаги. При капитализма е точно обратното. " Така че не съм много убеден какъв живот са пропуснали да изживеят хората. | ||
Най-отгоре | | ||
green_boy90 |
| ||
Гост | Карл Маркс да го духа :D | ||
Най-отгоре | | ||
green_boy91 |
| ||
Гост | абе тука дето сте писали чудно ми е от кога голяма част от вас не са идвали на мач ? Извинявам се за офТопика ли как там се нарича , но ми е интересно ... мисля , че само фьнк и дизел ... а а другия е на 100000 км от бургас , но не спира да се заяжда с хората за него знаем.. | ||
Най-отгоре | | ||
dach |
| ||
Гост | ти пък с кво право ми дириш сметка, аре и ти се застреляй | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|