Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Фенове :: Фенове |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Анцузи? |
Отиди на страница >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
ultraa |
| ||
Гост | Някой случайно желаещ да поръчаме анцузи на Нафтата. На последното гостуване Слави изкочи с такъв анцуг, доколкото разбрах цената е 50лв, от Томито. Ако има случайно желаещи дайте да направим нещо по въпроса и да поръчаме повече бройки, а не всеки да ходи поотделно. | ||
Най-отгоре | | ||
mitkonafta |
| ||
Гост | искам | ||
Най-отгоре | | ||
neftochimic |
| ||
Гост | и аз съм надъхан ама нещо марката Tommy нещо ми бърка в очите и ме спира. Дали е възможно да са друга марка ssad: | ||
Най-отгоре | | ||
Elland |
| ||
Гост | neftochimic написа ... и аз съм надъхан ама нещо марката Tommy нещо ми бърка в очите и ме спира. Дали е възможно да са друга марка ssad: Adidas ли? | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | Аве пичове, за какво ще правят феншоп,като всеки ще ходи до Томи да си купува? Колкото и да струва лично ще отида до магазина,когато стане , и ще си купя! Маааму да еба за какво се правят всички тези неща? Преди нямаше в Томи.Сега има, защото са поръчани именно за магазина и за новите момчета от школата.! Преди имаше забрана да се продават, трябва ли и сега някой да постави такава...... | ||
Най-отгоре | | ||
geore82 |
| ||
Гост | Пламенски написа ... Аве пичове, за какво ще правят феншоп,като всеки ще ходи до Томи да си купува? Колкото и да струва лично ще отида до магазина,когато стане , и ще си купя! Маааму да еба за какво се правят всички тези неща? Преди нямаше в Томи.Сега има, защото са поръчани именно за магазина и за новите момчета от школата.! Преди имаше забрана да се продават, трябва ли и сега някой да постави такава...... Пламенски знае ли се къде по точно ще е фенския магазин ... ??? Някъде беше написано "зад хотел България " ама това е много общо казано .... | ||
Най-отгоре | | ||
markov |
| ||
Гост | пламен е много прав...наистина,че е най добре да изчакаме да отворят фен шопа!!! | ||
Най-отгоре | | ||
mitkonafta |
| ||
Гост | аз го чакам този фен шоп има няма 12-13 год. | ||
Най-отгоре | | ||
GF youths |
| ||
Гост | може би следващия сезон въобще няма да сме с томи :) поне така чух. :)))))))))))) | ||
Най-отгоре | | ||
mitkonafta |
| ||
Гост | слухове-чуване.....позната работа | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница >> | |
|