Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Фенове :: Фенове |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Анцузи? |
Отиди на страница << | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
ultraa |
| ||
Гост | Пламенски написа ... Аве пичове, за какво ще правят феншоп,като всеки ще ходи до Томи да си купува? Колкото и да струва лично ще отида до магазина,когато стане , и ще си купя! Маааму да еба за какво се правят всички тези неща? Преди нямаше в Томи.Сега има, защото са поръчани именно за магазина и за новите момчета от школата.! Преди имаше забрана да се продават, трябва ли и сега някой да постави такава...... Поради простата причина, че тоя фен шоп го чакаме от няколко месеца.. А хората са надъхани за анцузи за тва :) | ||
Най-отгоре | | ||
Forza |
| ||
Гост | Аз и аз ще искам един ако ще се поръчва.. | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | geore82 написа ... Пламенски написа ... Аве пичове, за какво ще правят феншоп,като всеки ще ходи до Томи да си купува? Колкото и да струва лично ще отида до магазина,когато стане , и ще си купя! Маааму да еба за какво се правят всички тези неща? Преди нямаше в Томи.Сега има, защото са поръчани именно за магазина и за новите момчета от школата.! Преди имаше забрана да се продават, трябва ли и сега някой да постави такава...... Пламенски знае ли се къде по точно ще е фенския магазин ... ??? Някъде беше написано "зад хотел България " ама това е много общо казано .... Да знае се! В сградата с офисите на Евробилдинг ! Къде другаде бе, според теб? Ще има от всичко за всеки! Толкова сте чакали досега, изчакайте още малко! | ||
Най-отгоре | | ||
sn |
| ||
Гост | В томито има точно два анцуга - М номер ! Останали са от бройките за отбора ! До колкото разбрах не се наема да прави допълнителни бройки, заради договорката преди сезона. | ||
Най-отгоре | | ||
mitkonafta |
| ||
Гост | значи си оставаме пак с чакането-10-12год. | ||
Най-отгоре | | ||
ultraa |
| ||
Гост | Безотговорна работа нямам думи честно............................. | ||
Най-отгоре | | ||
nafta youth again |
| ||
Гост | като никой от вас не иска да поеме някаква отговорност а всеки чака на другия е така ... друг е въпроса ,че повечето от нас нямат 50 лева точно в момента излишни .. аз лично в момента също нямам ... пък и съм по навит да почакам за фен шопа може да има нещо по-интересно ... | ||
Най-отгоре | | ||
ultraa |
| ||
Гост | nafta youth again написа ... като никой от вас не иска да поеме някаква отговорност а всеки чака на другия е така ... друг е въпроса ,че повечето от нас нямат 50 лева точно в момента излишни .. аз лично в момента също нямам ... пък и съм по навит да почакам за фен шопа може да има нещо по-интересно ... Каква отговорност? За какво? Аз точно за това питам- АКО има желаещи да измислим нещо, щото може 50 човека да искат да си купят анцузи, и всички да ходят до Томи-то по отделно, а вместо това може да се съберем и да го направим заедно..тва имах предвид аз, ама ясна ми е работата. Пък тоя фен шоп докато го отворят аз ще увяхна и ще забравя за кво иде реч-анцузи ли манцузи ли.. | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | ultraa написа ... nafta youth again написа ... като никой от вас не иска да поеме някаква отговорност а всеки чака на другия е така ... друг е въпроса ,че повечето от нас нямат 50 лева точно в момента излишни .. аз лично в момента също нямам ... пък и съм по навит да почакам за фен шопа може да има нещо по-интересно ... Каква отговорност? За какво? Аз точно за това питам- АКО има желаещи да измислим нещо, щото може 50 човека да искат да си купят анцузи, и всички да ходят до Томи-то по отделно, а вместо това може да се съберем и да го направим заедно..тва имах предвид аз, ама ясна ми е работата. Пък тоя фен шоп докато го отворят аз ще увяхна и ще забравя за кво иде реч-анцузи ли манцузи ли.. Еми пич,като искаш нещо организирано отиваш в Изгрев на площадката, намираш Благо обясяваш му, че ще посърнеш докато се появи магазина и му правиш поръчка. Събиращш кинтите, даваш му ги и те ги поръчват на Томи Спорт. | ||
Най-отгоре | | ||
green_boy91 |
| ||
Гост | Другия сезон мошно сме на ФП мошно :D хахаха ;d | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << | |
|