Форуми
Отиди на страница   <<      
Редактори: ji
Автор Отговор
ultraa
пн май 10 2010, 16:14
Гост
Пламенски написа ...

Аве пичове, за какво ще правят феншоп,като всеки ще ходи до Томи да си купува? Колкото и да струва лично ще отида до магазина,когато стане , и ще си купя! Маааму да еба за какво се правят всички тези неща?
Преди нямаше в Томи.Сега има, защото са поръчани именно за магазина и за новите момчета от школата.! Преди имаше забрана да се продават, трябва ли и сега някой да постави такава......

Поради простата причина, че тоя фен шоп го чакаме от няколко месеца.. А хората са надъхани за анцузи за тва :)
Най-отгоре
Forza
пн май 10 2010, 16:20
Гост
Аз и аз ще искам един ако ще се поръчва..
Най-отгоре
Пламенски
пн май 10 2010, 17:05
Гост
geore82 написа ...

Пламенски написа ...

Аве пичове, за какво ще правят феншоп,като всеки ще ходи до Томи да си купува? Колкото и да струва лично ще отида до магазина,когато стане , и ще си купя! Маааму да еба за какво се правят всички тези неща?
Преди нямаше в Томи.Сега има, защото са поръчани именно за магазина и за новите момчета от школата.! Преди имаше забрана да се продават, трябва ли и сега някой да постави такава......

Пламенски знае ли се къде по точно ще е фенския магазин ... ??? Някъде беше написано "зад хотел България " ама това е много общо казано ....

Да знае се! В сградата с офисите на Евробилдинг ! Къде другаде бе, според теб?
Ще има от всичко за всеки!
Толкова сте чакали досега, изчакайте още малко!

Най-отгоре
sn
пн май 10 2010, 20:10
Гост
В томито има точно два анцуга - М номер ! Останали са от бройките за отбора ! До колкото разбрах не се наема да прави допълнителни бройки, заради договорката преди сезона.
Най-отгоре
mitkonafta
пн май 10 2010, 21:12
Гост
значи си оставаме пак с чакането-10-12год.
Най-отгоре
ultraa
пн май 10 2010, 22:56
Гост
Безотговорна работа нямам думи честно.............................
Най-отгоре
nafta youth again
пн май 10 2010, 23:07
Гост
като никой от вас не иска да поеме някаква отговорност а всеки чака на другия е така ... друг е въпроса ,че повечето от нас нямат 50 лева точно в момента излишни .. аз лично в момента също нямам ... пък и съм по навит да почакам за фен шопа може да има нещо по-интересно ...
Най-отгоре
ultraa
вт май 11 2010, 10:06
Гост
nafta youth again написа ...

като никой от вас не иска да поеме някаква отговорност а всеки чака на другия е така ... друг е въпроса ,че повечето от нас нямат 50 лева точно в момента излишни .. аз лично в момента също нямам ... пък и съм по навит да почакам за фен шопа може да има нещо по-интересно ...

Каква отговорност? За какво? Аз точно за това питам- АКО има желаещи да измислим нещо, щото може 50 човека да искат да си купят анцузи, и всички да ходят до Томи-то по отделно, а вместо това може да се съберем и да го направим заедно..тва имах предвид аз, ама ясна ми е работата.
Пък тоя фен шоп докато го отворят аз ще увяхна и ще забравя за кво иде реч-анцузи ли манцузи ли..
Най-отгоре
Пламенски
вт май 11 2010, 10:56
Гост
ultraa написа ...

nafta youth again написа ...

Каква отговорност? За какво? Аз точно за това питам- АКО има желаещи да измислим нещо, щото може 50 човека да искат да си купят анцузи, и всички да ходят до Томи-то по отделно, а вместо това може да се съберем и да го направим заедно..тва имах предвид аз, ама ясна ми е работата.
Пък тоя фен шоп докато го отворят аз ще увяхна и ще забравя за кво иде реч-анцузи ли манцузи ли..

Еми пич,като искаш нещо организирано отиваш в Изгрев на площадката, намираш Благо обясяваш му, че ще посърнеш докато се появи магазина и му правиш поръчка. Събиращш кинтите, даваш му ги и те ги поръчват на Томи Спорт.
Най-отгоре
green_boy91
вт май 11 2010, 14:53
Гост
Другия сезон мошно сме на ФП мошно :D хахаха ;d
Най-отгоре
Отиди на страница   <<       

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF