Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Медиите за НАФТАТА |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
11.05.2010 |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
Man-Utd |
| ||
Гост | Младите футболисти ще бъдат гръбнака на Нефтохимик през следващия сезон Изпълнителният директор на Нефтохимик Благомир Митрев заяви специално за Football24.bg, че до края на настоящия сезон тимът ще продължава да поставя основите на своето бъдеще. Митрев смята, че младите футболисти в клуба, които все по-често получават шанс за изява ще бъдат гръбнака на тима, който ще гони задължителна промоция през следващия сезон. "Много отборите не идват да играят с нас, което не е добре, тъй като игровият ритъм се губи. До края на сезона имаме още 4 мача, в които младите футболисти ще получат шанс за изява. За този сезон нямаме цели, затова ще се опитаме до поставим основите, с които догодина ще търсим място в "Б" група", коментира Митрев пред Football24.bg. Бившият дефанзивен халф заяви, че тимът не се притеснява от намерението на БФС да вдигне таксите за участие от следващия сезон. "Не се притесняваме. Това ще вдигне нивото на отборите и се надявам да не се получава като през този сезон, в който куп отбори просто не се явиха за мача с нас", допълни Митрев. Той каза, че финансовият благодетел на тима фирма Евробилд е обезпечила клуба и няма никакви проблеми. През следващия сезон Нафтата отново ще играе на стадиона в кв. Долно езерово, като амбициите на ръководството е там да се изгради база, която да бъде използвана и за бъдещето участие на клуба в професионалния футбол. -ВРЪЗКА- | ||
Най-отгоре | | ||
nafta_fan |
| ||
Гост | Поне относно "Б" група нещата се изясняват. | ||
Най-отгоре | | ||
ultra_nafta_svishtov |
| ||
Гост | На мен не ми звучи обнадеждаващо, но не още следващия сезон. | ||
Най-отгоре | | ||
nasko |
| ||
Гост | от pas на 12 Май 2010 10:43 ntodorov написа: Ей заради такива неща трябва да сме единни, защото е болно, като знам каква публика имахме на мачовете на Нефтохимик и Черноморец допреди 10-15 години. Стадионите ни пращяха - сега се бъзикат с нас. И с право. Виж, наистина оценявам добрия ти тон и намеренията. Мисля, че не го показах много ясно. Но не ми харесват призивите просто да забравим и да се прегърнем. Вярно, с омраза не се живее. Трябва да гледаме положителното, да вървим напред. Но бяха извършени престъпления към футбола и всичко това си имаше последствия. Тези последствия търпим всеки ден, ще ги търпим още дълго, затова и не е нормално да се иска просто да забравим, защото няма как да забравя, че сме във "В", че нямаме стадион, че ни взеха школата и т.н. А това, което наистина пречи на разбирателството е, че същите тези хора, които извършиха престъпленията сега са яхнали белия кон и ни се преставят като спасители. Е, аз не виждам начин при това положение да приема за нормално всичко, което се случва, да видя положителното в чудесата от сътворени глупости и в крайна сметка да подкрепя начинанията. Напротив, виждам шанс да се отърсим от всичко пошло и да изградим нещо наистина чисто и хубаво, без старите муцуни.pas Мнения: 317 Регистриран на: 02 Яну 2009 13:52 | ||
Най-отгоре | | ||
|