Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Отборът |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Ботев - Нефтохимик |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
Alvarez |
| ||
Гост | Какво е станало? | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | funktool написа ... много хора имаха ангажименти вчера, аз за това не дойдох... а и края на сезона... трябва лятото да измислим кво ще правим и да решим тези проблеми! Проблемът не е в това, когато хората не идват поради други ангажименти... Естествено, че на всеки се случва - на някои по-често, на други по-рядко. Не съм обвинил никой. И аз често съм възпрепятстван да ходя по гостуванията в последните 2-3 сезона. Проблемът е когато хората започват да изпитват нежелание да са част от това нещо. Тези общо 10 часа вчера определено не се вписват в разбиранията ми за добро прекарване с приятели, отиване на мач и забавление по време на пътуването. И явно не само при мен е така... [ Редактирано пн май 17 2010, 11:42 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Forza |
| ||
Гост | Аз отдавна съм спрял да посещавам мачове с организиран транспорт голяма селяния.....но не упреквам никого всички сме различни с различни интереси и въпреки всичко това не е оправдание да не идват по мачове има и други видове транспорт! | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | Ебати различни интереси... Аз се смятам за достатъчно толерантен и широко скроен към хората и различията им... Обаче какъв интерес е да си строшим стъклото в автобуса, защото сме си набили параноята, че беройците ни дебнат навсякъде от засада, въпреки че тея маняци вчера бяха просто няколко селски бека от Гълъбово, които не знаеха въобще за какво става въпрос и просто се правеха на интересни... Или да се замеряме с парчетата от счупеното стъкло... Мисля, че вече няма транспортна фирма, която да се навие да ни кара на гостуване... А МБус се водят нещо като спонсор на отбора и работят съвместно с Евробилдинг.... Но ние винаги серем яко на метеното... И аз се бях зарекъл да не пътувам повече с организираните автобуси и да ходя по гостувания само с кола или дори влак, където е възможно... Явно ми трябваше и вчерашното пътуване за да е окончателно. | ||
Най-отгоре | | ||
Forza |
| ||
Гост | Аз незнам защо се учудваш имало го е и преди има го и сега на мен смешното ми е че викаме на другите селяни апък ако можем ние да се погледнем отстрани.......... ssad: [ Редактирано пн май 17 2010, 18:59 ] | ||
Най-отгоре | | ||
slater |
| ||
Гост | Млако сме като фенове ,ама сме много кат малумници:) | ||
Най-отгоре | | ||
fen |
| ||
Гост | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
raulsss |
| ||
Гост | ВИЕ СЕ ПОБЪРКАХТЕ . НИЩО КОЙ ЗНАЙ КВО НЕ Е СТАНАЛО | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | Така е. Не е станало нещо необичайно и кой знае какво... Обаче докато непрекъснато си казваме така: "нищо кой знае кво не е станало", после не трябва да се чудим защо намаляваме от мач на мач... | ||
Най-отгоре | | ||
baha_again |
| ||
Гост | Аз също се извинявам за отсъствието ми.Бях дневна и ме освободиха едвам в 17.00 | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|