Форуми
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
WarKiller
пн май 17 2010, 23:15
Гост
baha_again написа ...

Аз също се извинявам за отсъствието ми.Бях дневна и ме освободиха едвам в 17.00

.... и отиде на мач на шараните...
Така де... гледам чорбарчетата се се увеличили с няколко мазута... Браво!
Най-отгоре
Пламенски
пн май 17 2010, 23:32
Гост
Хубу де! Скакъв съства играхме?
Някой ням ли да се сети да напише?
Най-отгоре
funktool
пн май 17 2010, 23:37
Гост
baha_again написа ...

защо лъжеш бе?! не те ли е срам? на снимката се виждаш, прегърнат с чорбите и пееш техни песни!!! не знам как да го нарека.........
Най-отгоре
WarKiller
пн май 17 2010, 23:43
Гост
Само Трендафилов и Вълков от старите пушки. Въпреки, че играхме с човек повече 70 минути - мачът беше равностоен и без много положения.
Ботев Гълъбово се хвърлиха здраво в мача, влизаха доста сериозно в единоборствата и на няколко пъти след като съдията отсъждаше нарушение за нас - цялата им скамейка скачаше да оспорва. Даже към края на първата част си помислих, че мачът може и да не завърши, ако продължават така. Второто полувреме обаче беше доста по-спокойно.

Засякохме се с футболистите в Нова загора на връщане. В общи линии остава впечатлението, че и те мечтаят за някаква фантастична въртележка, след която да се озовем в Б група...
Най-отгоре
Пламенски
пн май 17 2010, 23:55
Гост
WarKiller написа ...

Само Трендафилов и Вълков от старите пушки. Въпреки, че играхме с човек повече 70 минути - мачът беше равностоен и без много положения.
Ботев Гълъбово се хвърлиха здраво в мача, влизаха доста сериозно в единоборствата и на няколко пъти след като съдията отсъждаше нарушение за нас - цялата им скамейка скачаше да оспорва. Даже към края на първата част си помислих, че мачът може и да не завърши, ако продължават така. Второто полувреме обаче беше доста по-спокойно.

Засякохме се с футболистите в Нова загора на връщане. В общи линии остава впечатлението, че и те мечтаят за някаква фантастична въртележка, след която да се озовем в Б група...

Аз за младите бе Слав
Най-отгоре
baha_again
вт май 18 2010, 04:01
Гост
funktool написа ...

baha_again написа ...

защо лъжеш бе?! не те ли е срам? на снимката се виждаш, прегърнат с чорбите и пееш техни песни!!! не знам как да го нарека.........

Техните песни несъм пял.Да виждам се там.Псувах шараните,а на тази снимка се пей против говедата ....На др си отварях устата симулирайки пеене иначе плясках....На бялото немога да кажа черно...
Най-отгоре
vinchenco_79
вт май 18 2010, 18:44
Гост
baha_again написа ...

funktool написа ...

baha_again написа ...

Техните песни несъм пял.Да виждам се там.Псувах шараните,а на тази снимка се пей против говедата ....На др си отварях устата симулирайки пеене иначе плясках....На бялото немога да кажа черно...

-ВРЪЗКА- не си единствен споко,в рейса пяха песни на чорбата и буферите,да се чуди човек,с кои хора е тръгнал на мач,а после чакай да ти пазят гърба,бахти и пародията сме майна
Най-отгоре
WarKiller
вт май 18 2010, 21:50
Гост
Да... Това е едно от другите супер идиотски неща с това гостуване. Ясно, че е на бъзик - ама е МЕГА простотия.
Същите тея маняци дето пяха песни на чорбата, буферите и берое в автобуса - после не се чуха на стадиона. Ебати пародията.
Най-отгоре
nafta youth again
вт май 18 2010, 22:21
Гост
WarKiller написа ...

Да... Това е едно от другите супер идиотски неща с това гостуване. Ясно, че е на бъзик - ама е МЕГА простотия.
Същите тея маняци дето пяха песни на чорбата, буферите и берое в автобуса - после не се чуха на стадиона. Ебати пародията.

ей маняк ае по спокойно много знаеш кой колко пее !!! като си толкоз недоволен да беше го казал тва в автобуса не да ни пилиш сега тука
Най-отгоре
WarKiller
вт май 18 2010, 22:28
Гост
Аз съм супер спокоен, маняк. И нещо като не ме кефи - просто спирам да го правя. Пътуването с организирани автобуси за гостуване отпадна като вариант за мен окончателно.
Като съм бил недоволен от същите неща преди години - много пъти съм го казвал на глас пред когото трябва. Но вече не ми пука...
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF