Форуми
Отиди на страница   <<      
Редактори: ji
Автор Отговор
haemorrhagE
ср май 19 2010, 16:39
Гост
Който къдети иска да ходи това си е тяхна работа :) ако искат да ходят в всички агитки :) а вие стига сте се карали ... направо вече незнам всеки 2 ри пост е заяждане Вече взех напълно да подкрепям Жи ! Надявам се в новия форум да няма такива обиди и нападки ..

Всички сме различни имаме различен живот и 1 нещо ни обединява и всички знаете какво ;)
Най-отгоре
sn
ср май 19 2010, 16:54
Гост
baha_again написа ...

Аз също се извинявам за отсъствието ми.Бях дневна и ме освободиха едвам в 17.00

Виждаме!

Най-отгоре
sn
ср май 19 2010, 17:02
Гост
baha_again написа ...

funktool написа ...

baha_again написа ...

Аз също се извинявам за отсъствието ми.Бях дневна и ме освободиха едвам в 17.00

защо лъжеш бе?! не те ли е срам? на снимката се виждаш, прегърнат с чорбите и пееш техни песни!!! не знам как да го нарека.........

Техните песни несъм пял.Да виждам се там.Псувах шараните,а на тази снимка се пей против говедата ....[b]На др си отварях устата симулирайки пеене иначе плясках...[/b].На бялото немога да кажа черно...

Това ми звучи като, лапнах го, ама не съм правил свирка ! Вместо да дойдете да подкрепите НАФТАТА, се направихте на интересни ! Садиона маняшки ли е ... ?????????
Най-отгоре
strannika
ср май 19 2010, 21:22
Гост
ай стига и вие бе бахти леките...stisho лееееек що не каза че си сериозен за пеша е набутах са с 1 лев :D:D:D:D ПРЕЗИДЕЕЕНТ!!
Най-отгоре
Отиди на страница   <<       

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF