Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Отборът |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
ФК НЕФТОХИМИК Бургас - ФК "Хеброс-1921" - Харманли (сряда) |
Отиди на страница >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
sn |
| ||
Гост | 19-05-2010 18:00 ФК "Нефтохимик-1986" - Бургас - ФК "Хеброс-1921" - Харманли(сряда) Мач ще има със сигорност, тъй като в последните три кръга по правило неявил се отбор със сигорност се изважда от групата! Победа с 3:0 !!! | ||
Най-отгоре | | ||
spudz |
| ||
Гост | Там съм, пък да ме оставят по математика ако искат | ||
Най-отгоре | | ||
baha_again |
| ||
Гост | spudz написа ... Браво54y45g3P Там съм, пък да ме оставят по математика ако искат | ||
Най-отгоре | | ||
drebniabs |
| ||
Гост | Тея утре от Харманли да ли ще доидат със сигроност. | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | drebniabs написа ... Тея утре от Харманли да ли ще доидат със сигроност. Не, нямат пари дори за В група и искат да ги извадят вместо да се набутват и догодина | ||
Най-отгоре | | ||
drebniabs |
| ||
Гост | Пламенски написа ... drebniabs написа ... Тея утре от Харманли да ли ще доидат със сигроност. Не, нямат пари дори за В група и искат да ги извадят вместо да се набутват и догодина Значи утре няма да има мач пак са насраха селяните | ||
Най-отгоре | | ||
Man-Utd |
| ||
Гост | абе във сайта вижте какво пише Съобщения 18.05.2010 Покана за домакинството на Хеброс (Харманли) ФК Нефтохимик 1986 има удоволствието да покани всички свои фенове утре 19.05.2010 на стадиона в кв. Долно Езерово да подкрепят отбора при домакинството ни на Хеброс (Харманли). Мача започва от 18.00 часа. | ||
Най-отгоре | | ||
drebniabs |
| ||
Гост | Идеално значи утре всички мощно на мача. | ||
Най-отгоре | | ||
diesel |
| ||
Гост | ОООО !!! Ама той официалния сайт наистина се е пораздвижил.Много е хубав,само дето статиите са малко късички,ама нищо. Галериите с мачовете са страхотни! | ||
Най-отгоре | | ||
drebniabs |
| ||
Гост | Днеска всички мощно 90+ мин. да дерем гърла за лубимият отбор.КОИ ОТБОР Е НАИ ВЕЛИК | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница >> | |
|