Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Отборът |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
23-05-2010 18:00 ФК "Левски-Стара Загора" - Ягода - ФК НЕФТОХИМИК Бургас |
Отиди на страница >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
sn |
| ||
Гост | Мачът е тази седмица в неделя !!! Ще се играе в Горно Ботево, на 18 км от Стара Загора! Вчера по опитните футболисти, когато се срещнахме на едно крайпътно заведение ни помолиха да се организираме и да сме доста хора! Наистина за този мач, трябва да се съберем, а и е последни гостуване за този сезон. Нека покажем, че не заслужаваме да сме във "В" група и подкрепим мощно отбора на Нефтохимик Бургас!!! | ||
Най-отгоре | | ||
Vigilantes |
| ||
Гост | много хора имаме бал точно на тая дата,лек... | ||
Най-отгоре | | ||
ULTRA |
| ||
Гост | Тея дето ходиха на чорбата ще компенсират :) | ||
Най-отгоре | | ||
NAFTA`HOOLIGANS |
| ||
Гост | Ако ме спре пред хотел планета може и да изкоча ..... хах Поне ще вляза дроб в ресторанта .... :D | ||
Най-отгоре | | ||
sn |
| ||
Гост | е, тези които имат бал е нормално да не дойдат - другите са свободни - няма мач на чорбата, няма мач на говедата, няма мач на шарана | ||
Най-отгоре | | ||
baha_again |
| ||
Гост | Транспорт?Инак съм на 2 бала и рожден ден ама те могат да почакат имам да се реванширам сепак. | ||
Най-отгоре | | ||
vinchenco_79 |
| ||
Гост | baha_again написа ... Транспорт?Инак съм на 2 бала и рожден ден ама те могат да почакат имам да се реванширам сепак. гузен, не гонен бяга, аfrff:) | ||
Най-отгоре | | ||
Man-Utd |
| ||
Гост | минимум 10 мазута на мача със шараните ;) | ||
Най-отгоре | | ||
sn |
| ||
Гост | baha_again написа ... Транспорт?Инак съм на 2 бала и рожден ден ама те могат да почакат имам да се реванширам сепак. Ако имаше мач на ЦСКА, щеше ли да отидеш на баловете ?!!! | ||
Най-отгоре | | ||
green_boy91 |
| ||
Гост | Мошно на шарана бе... ай бах отиаме ли ? | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница >> | |
|