Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Отборът |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
23-05-2010 18:00 ФК "Левски-Стара Загора" - Ягода - ФК НЕФТОХИМИК Бургас |
Отиди на страница << | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
nafta youth again |
| ||
Гост | ае стига вече не сте интрересни ... отиваме в туй Ботево и толкоз последно гостуване които нямат ангажименти (балове най вече) да идват да си направим 1 гостуване като за последно :) | ||
Най-отгоре | | ||
baha_again |
| ||
Гост | [quote] ае стига вече не сте интрересни ... отиваме в туй Ботево и толкоз последно гостуване които нямат ангажименти (балове най вече) да идват да си направим 1 гостуване като за последно :) Свободен човек с право на мнение съм.Това,че съм отишал на мач Цингаморец-Чорба...в гостуващият сектор не ме прави техен фен.Малко са тези,който не са стапвали в друга агитка.Евала на тях.За 3 дена съм излушал толкова критики,който са напълно основателни и нормални зареди действието ми.Всяка неделя съм дневна смяна от 9 до 21.Тази нямаше как да се освободя,да ме сменят и да отида в Гълабово..Това не е оправдание да отида в Лазур и да съм в сектор Г. | ||
Най-отгоре | | ||
baha_again |
| ||
Гост | vinchenco_79 написа ... baha_again написа ... drhr:)4tgs:)Транспорт?Инак съм на 2 бала и рожден ден ама те могат да почакат имам да се реванширам сепак. гузен, не гонен бяга, аfrff:) Поне не се крия и ми дреме от някой мнения в този сайт.Другите те си знаят кой са само ще им се изсмея...Целта ми беше на един шаршаф да напиша Любовта към един отбор не се купува с пари,а с мн пот и резултати на терена.Не се получи за което съжелявам.Имал съм и други идей,но след като не сме едини остават безмислени. [ Редактирано чт май 20 2010, 07:09 ] | ||
Най-отгоре | | ||
baha_again |
| ||
Гост | sn написа ... baha_again написа ... Транспорт?Инак съм на 2 бала и рожден ден ама те могат да почакат имам да се реванширам сепак. Ако имаше мач на ЦСКА, щеше ли да отидеш на баловете ?!!! Не ми дреме за отбор,чиято агитка ми е пукала главата с камък в нечовешки студ и 1-1 на Армията.Моето сърце е само зелено и съм го доказал безброй пъти.Някой знаят това,други не... | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << | |
|