Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Медиите за НАФТАТА |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
17.05.2010 |
Отиди на страница >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
EuroFighter |
| ||
Гост | Нефтохимик разби дубъла на Черноморец [ Редактирано пн май 17 2010, 17:58 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | Абе днес трябва да са играли старшата срещу урод-2. За първенството. Така поне каза Станчо миналия петък! Да не е този мача.Какъв Иван Тенев? | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | НИКОЙ ЛИ НЕ Е БИЛ НА МАЧА БРЕ?!!! | ||
Най-отгоре | | ||
spudz |
| ||
Гост | Някой казал ли е кога е мача? Или къде? Аз даже не знаех че играем с урод 2. . . [ Редактирано вт май 18 2010, 00:36 ] | ||
Най-отгоре | | ||
nafta youth again |
| ||
Гост | някой хора се прибраха в 12 от гостуване снощи случайно и не са машини ;) вместо да джафкат тука някой други хора да земат да се мръднат ! [ Редактирано вт май 18 2010, 00:47 ] | ||
Най-отгоре | | ||
green_m |
| ||
Гост | тенев играе и за мъжете и за старшата!мин седммица го видях като заминаваше за мача с камено на старшата и ми каза... | ||
Най-отгоре | | ||
green_m |
| ||
Гост | извинявам се за предното ми мнение,първо го написах и после прочетох статията...най-вероятно става въпрос за баща му. | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | nafta youth again написа ... някой хора се прибраха в 12 от гостуване снощи случайно и не са машини ;) вместо да джафкат тука някой други хора да земат да се мръднат ! Баф,баф...да взема от Софияв ли да посетя мача,а? Баф,баф! | ||
Най-отгоре | | ||
localstreiker |
| ||
Гост | новината е грешна ! не е контролна среща..а отложен мач се е изиграл старшата на НАФТАТА срещу урод-2 старша.. 3 гола на Праматоров и един на сина на Цаната.. | ||
Най-отгоре | | ||
ToNkaTaaa |
| ||
Гост | Праматарката мн играе.Още от началото ми хареса в центъра с Киселия | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница >> | |
|