Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Фенове :: Фенове |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Сбогом .... или до скоро:) |
Отиди на страница >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
SHEIKH` |
| ||
Гост | Дойде време даго кажем.... Съжалявам, но гледаме напред... | ||
Най-отгоре | | ||
diesel |
| ||
Гост | Сбогом на кое или на кой? На сайта , на нормалните отношения между зелените фенове или на цялата ни организация.Защото като чета тук какво заяждане(меко казано) се заформя -направо не вярвам на ушите си! Имам чувството че отношенията между феновете на Нефтохимик и Черноморец не са толкова оптегнати,колкото между самите мазути.Кой не ходил на мач,кой имал косми,кой и защо бил в клетката на Лазур срещу ЦСКА(опс срещу Черноморец) а не бил в Гълъбово.От както се чу че се закрива naftata.com. се изпоизядохте ве майка му стара.Чувам пак за издънки-счупени стъкла на автобус-после защо еди кой си не идвал на гостуване.Ами как да дойда,как и други да дойдат като се прибираме от Карлово за 8(осем часа) след куп дивотии и простотии.Как да дойда като на всеки 25-30 минути на някой му се пие вода или му се пикае и пътуването става 9 дена път с камили.Как да дойдат нормални хора като от задните седалки се сипят закани към шофьора-"СПРИ ВЕ ЕЕЕЙ,ЩА НАРЪГАМ ВЕ !"Какъв ни е проблема-свобода имаме,отбор имаме,история имаме,купите медалите-и тях ги имаме,и нов сайт вече имаме,на крачка сме от Б група,но сами режем клона на който седим.Никой вече няма да иска да вози такива фенове.Тези автобуси струват пари ,шофьорите си имат семейства и искат да се приберат навреме и живи и здрави.Ние си мислим че света се върти около нас и всичко ни е позволено. | ||
Най-отгоре | | ||
Yankinski |
| ||
Гост | ALIVE БУТИЛКАТАААААА ЛЯ ЛЯ ЛЯ ЛЯ ЛЯ [ Редактирано вт май 18 2010, 21:17 ] | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | diesel-а е много прав. Сигурен съм, че това е основното за да сме 30 човека в Гълъбово, а не 100... А утре вместо да сме 5000 в Долно езерово - да сме 200. С тези изпълнения наистина ри режем сами клона, на който седим. | ||
Най-отгоре | | ||
strannika |
| ||
Гост | WarKiller написа ... diesel-а е много прав. Сигурен съм, че това е основното за да сме 30 човека в Гълъбово, а не 100... А утре вместо да сме 5000 в Долно езерово - да сме 200. С тези изпълнения наистина ри режем сами клона, на който седим. 200 май са много притеснявам се да не се повтори филма от розова долина :Х | ||
Най-отгоре | | ||
ULTRA |
| ||
Гост | Айде бе ! Всички си казвате мнението като отворите форума....по-възрастните и улегнали от вас, вместо да си кажете думата ясно и точно на място, почвате присъщо на пубертети да се пените пред мониторите и да се жалвате във формата на постове. Не оправдавам действията на някои хора в автобуса, но тези атаки с форумни оплаквания са леко дразнещи. | ||
Най-отгоре | | ||
nafta youth again |
| ||
Гост | не не не и не ... причината е ,че сме във В група ,че е края на сезона и няма абсолютно никаква интрига , лято е вече хората са на работа други смятат ,че мача на Шарана е поважен за някои иа хора имам чувството ,че вече не им се занимава и знаете ли какво ... ако и до година сме във В група сме изгубени няма да имаме повече от 30 човека агитка и това ще е ...обаче някои хора това не го разбират ... аз лично вече се уморих да слушам оправдания и караници как всеки изскача с някаква невероятна причина за да не дойде където и да било ... ПС и дизел какво ти стана като пътува 8 часа кажи краката ли ти паднаха да не пътува само ти 8 часа а ? колкото толкова ако трябва бих пътувал и 2 дни обаче виждам ,че не всеки е готов на такова нещо ето за това се пизгубваме ;) | ||
Най-отгоре | | ||
ZA |
| ||
Гост | Преди години се смеехме на шараните, които бяха останали една шепа отрепки. Ходеха на мач към 30-та минута, бяха мъртво пияни, падаха по пейките и бяха за смях на децата. Никое хлапе не искаше да бъде като тях или при тях. Скоро мой приятел ме подсети, че в момента привържениците на нашия отбор започват да изглеждат точно като описаните по-горе шарани. А човека е добронамерен и го каза с болка. Тъжното е, че с подобни прояви даже и да има някой желаещ да направи нещо за отбора, бързо ще преосмисли решението си. | ||
Най-отгоре | | ||
nafta youth again |
| ||
Гост | ZA написа ... Преди години се смеехме на шараните, които бяха останали една шепа отрепки. Ходеха на мач към 30-та минута, бяха мъртво пияни, падаха по пейките и бяха за смях на децата. Никое хлапе не искаше да бъде като тях или при тях. Скоро мой приятел ме подсети, че в момента привържениците на нашия отбор започват да изглеждат точно като описаните по-горе шарани. А човека е добронамерен и го каза с болка. Тъжното е, че с подобни прояви даже и да има някой желаещ да направи нещо за отбора, бързо ще преосмисли решението си. отчаянието води до там.... | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | nafta youth again написа ... ПС и дизел какво ти стана като пътува 8 часа кажи краката ли ти паднаха да не пътува само ти 8 часа а ? колкото толкова ако трябва бих пътувал и 2 дни обаче виждам ,че не всеки е готов на такова нещо ето за това се пизгубваме ;) Не, не му паднаха краката... Ама ти докато спиш на чина в понеделник сутринта след гостуване до след полунощ в неделя, някои други трябва да са на пълни обороти на работа... Малко по-различно е. Не си мислете, че за всички е едно и също. | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница >> | |
|