Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Забавление :: Различно от футбол |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Изборите в неделя |
Отиди на страница >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
Pirgos |
| ||
Гост | В неделя предстоят изборите за евродепутати. Нека всеки, който има поне малко останала съвест отдели 15 минути да отиде до урните и да даде своя глас срещу турците. Всеки глас, за който и да е друг, освен за догановци е важен. Писна ми мазните рязани карабини да говорят, че както някога България е била турска земя, така щяла да стане отново. Не на турците в Европарламента! [ Редактирано пт май 18 2007, 18:45 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Bomberman |
| ||
Гост | Не на турците в Европа! | ||
Най-отгоре | | ||
qmsq |
| ||
Гост | Не на турците въобще | ||
Най-отгоре | | ||
Larus |
| ||
Гост | Аз гласувам в зелено. | ||
Най-отгоре | | ||
MuTHu4aP |
| ||
Гост | ATAKA !!! VOlen Predizdent !!! | ||
Най-отгоре | | ||
qmsq |
| ||
Гост | ето един мой човек тука АТАКА ПОБЕДА | ||
Най-отгоре | | ||
Green |
| ||
Гост | Турците да са ни проблема...дали гласуваш за БСП,ДПС,НДСВ,ГЕРБ и Атака е все едно | ||
Най-отгоре | | ||
Larus |
| ||
Гост | Ами и турците и всички други наши и световни проблеми са много дребни в сравнение с екологичната катастрофа, която ни очаква, ако не вземем мерки. Лично аз, ако имах власт бих забранил всички партии с изключение на Зелената. | ||
Най-отгоре | | ||
Pirgos |
| ||
Гост | Green написа ... Турците да са ни проблема...дали гласуваш за БСП,ДПС,НДСВ,ГЕРБ и Атака е все едно Предпочитам да гласувам за българи боклуци, отколкото да дам индиректно вота си за турската сган, ако не отида до урната. ДПС има твърд електорат, който при ниска избирателна активност може да им донесе дори повече от 4 места. Аз няма да бъда еничарин и ще си давам гласа докато имам възможност. Може да е едничък, но е против догановците. | ||
Най-отгоре | | ||
Green |
| ||
Гост | Какво значи турска сган и какво предлагаш като решение...да се изселят ли? Боклука си е боклук без значение дали е българин,турчин,циганин,арменец и т.н. | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница >> | |
|