Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Забавление :: Различно от футбол |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Изборите в неделя |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
nafta_fan |
| ||
Гост | summerborn написа ... Атака - посетете Дахау (край Мюнхен), Аушвиц, Бухенвалд, Лихтенбург, Рафенсбрюк...хайде да не изреждам всичките 135 концентрационни лагера! Уважавам всяка националност и народност ( доакто не ме принудят да им опитам кухнята на сила) Това мнение,че Волен Сидеров подръжава на Хитлер,че щял да избие всички цигани и турци и тем подобни е смешно.Жалкото е,че това мнение постоянно се налага от телевизора,пред който българина обича да псува и да си пие ракийката,но не и да отиде да гласува.Не казвам,че АТАКА е идеалната партия.Това заради,което уважавам Атака е борбата срещу Турската пропаганда,която ако се поинтересувате за градове,като Кърджали,Разград,Хасково,Смолян и др. е в пълна сила.Не смятам,че е нормално да има новини на турски,да има над 1000 джамии(строят се още) в България.В една тема някой беше писал,че нямал против да има дажмия в Меден рудник,да сме били погледнели Лондон там имало много мюсюлмани и т.н. Ами хубаво де,погледнете Германия,там има огромен брой турско население,защо няма джамии.. -ВРЪЗКА- - отделете време на този клип и се замислете вместо да гледате Шоуто на Слави.ГЛАСУВАЙТЕ за българска партия,която има реален шанс да влезе в парламента независимо коя е,ако имате познати,близки ,които се колебаят дали да гласуват - убедете ги!!! [ Редактирано нд юли 05 2009, 14:22 ] | ||
Най-отгоре | | ||
summerborn |
| ||
Гост | nafta_fan написа ... summerborn написа ... Атака - посетете Дахау (край Мюнхен), Аушвиц, Бухенвалд, Лихтенбург, Рафенсбрюк...хайде да не изреждам всичките 135 концентрационни лагера! Уважавам всяка националност и народност ( доакто не ме принудят да им опитам кухнята на сила) Това мнение,че Волен Сидеров подръжава на Хитлер,че щял да избие всички цигани и турци и тем подобни е смешно.Жалкото е,че това мнение постоянно се налага от телевизора,пред който българина обича да псува и да си пие ракийката,но не и да отиде да гласува.Не казвам,че АТАКА е идеалната партия.Това заради,което уважавам Атака е борбата срещу Турската пропаганда,която ако се поинтересувате за градове,като Кърджали,Разград,Хасково,Смолян и др. е в пълна сила.Не смятам,че е нормално да има новини на турски,да има над 1000 джамии(строят се още) в България.В една тема някой беше писал,че нямал против да има дажмия в Меден рудник,да сме били погледнели Лондон там имало много мюсюлмани и т.н. Ами хубаво де,погледнете Германия,там има огромен брой турско население,защо няма джамии.. -ВРЪЗКА- - отделете време на този клип и се замислете вместо да гледате Шоуто на Слави.ГЛАСУВАЙТЕ за българска партия,която има реален шанс да влезе в парламента независимо коя е,ако имате познати,близки ,които се колебаят дали да гласуват - убедете ги!!! Радвам се, че в Чехия също не позволяват да има православни храмове, паметници на български политици, исторически личности и други, че не дават сграда за българското училище, че нямаме право да ходим по улицата между 8 сутринта и 8 вечерта... | ||
Най-отгоре | | ||
summerborn |
| ||
Гост | nafta_fan написа ... summerborn написа ... Атака - посетете Дахау (край Мюнхен), Аушвиц, Бухенвалд, Лихтенбург, Рафенсбрюк...хайде да не изреждам всичките 135 концентрационни лагера! Уважавам всяка националност и народност ( доакто не ме принудят да им опитам кухнята на сила) Това мнение,че Волен Сидеров подръжава на Хитлер,че щял да избие всички цигани и турци и тем подобни е смешно.Жалкото е,че това мнение постоянно се налага от телевизора,пред който българина обича да псува и да си пие ракийката,но не и да отиде да гласува.Не казвам,че АТАКА е идеалната партия.Това заради,което уважавам Атака е борбата срещу Турската пропаганда,която ако се поинтересувате за градове,като Кърджали,Разград,Хасково,Смолян и др. е в пълна сила.Не смятам,че е нормално да има новини на турски,да има над 1000 джамии(строят се още) в България.В една тема някой беше писал,че нямал против да има дажмия в Меден рудник,да сме били погледнели Лондон там имало много мюсюлмани и т.н. Ами хубаво де,погледнете Германия,там има огромен брой турско население,защо няма джамии.. -ВРЪЗКА- - отделете време на този клип и се замислете вместо да гледате Шоуто на Слави.ГЛАСУВАЙТЕ за българска партия,която има реален шанс да влезе в парламента независимо коя е,ако имате познати,близки ,които се колебаят дали да гласуват - убедете ги!!! Джамиите са причина за световната финансова криза, всичкия хляб и поминък се загробва в темелите на джамиите, така че народът да няма какво да яде | ||
Най-отгоре | | ||
nafta_fan |
| ||
Гост | Относно аналогията с Чехия,искам да кажа,че двете ситуации са коренно различни.Въобще не мога да повярвам,че има хора,които може да не им пука.Ти ходил ли си в градовете,в които изброих в предния пост.Да в София,Бургас,Варна и т.н всички говорят на български,знаеш ли,че има градове на територията на България,където по-добре да не знаят,че си българин,села,където има две джамии и нито една църква.Въобще не ме интересува,че имало много турци.Това е БЪЛГАРИЯ говорим български,хрстияни сме,на който не му харесва да си ходи.Пак повтарям нещата не са така,както ги показват по телевизията и в интернет.Не бъдете коне с капаци-отворете си очите.Чехите не ни позволяват училище да си направим,ние обаче си сваляме гащите за щяло и не щяло.. Хубаво Атака са фашисти,пак казвам гласувайте за някоя българска партия.Може да не ви се вярва,но гадната истина е,че изчезваме,като нация. | ||
Най-отгоре | | ||
summerborn |
| ||
Гост | nafta_fan написа ... Относно аналогията с Чехия,искам да кажа,че двете ситуации са коренно различни.Въобще не мога да повярвам,че има хора,които може да не им пука.Ти ходил ли си в градовете,в които изброих в предния пост.Да в София,Бургас,Варна и т.н всички говорят на български,знаеш ли,че има градове на територията на България,където по-добре да не знаят,че си българин,села,където има две джамии и нито една църква.Въобще не ме интересува,че имало много турци.Това е БЪЛГАРИЯ говорим български,хрстияни сме,на който не му харесва да си ходи.Пак повтарям нещата не са така,както ги показват по телевизията и в интернет.Не бъдете коне с капаци-отворете си очите.Чехите не ни позволяват училище да си направим,ние обаче си сваляме гащите за щяло и не щяло.. Хубаво Атака са фашисти,пак казвам гласувайте за някоя българска партия.Може да не ви се вярва,но гадната истина е,че изчезваме,като нация. Поне и ти да беше ходил в нарочените небългарски градове от теб. ето ти и джамиите в света..по-известните Нямало джамии...пречели били -ВРЪЗКА- Ситуацията и в Чехия и в Бъглария спрямо малцинства не е една и съща, българите в Бъглария се превръщаме в големи националисти. Аз не мога да разбера, какво ти рпечи всек ида си говори на майчиния език? Искаш да ми кажеш, че на мен съседа ми като е българин и като излезем отпред скородумка, трябва да говорим на чешки? Абсурдно е! А аз гласувам против дпс и БСП, но не гласувам срещу турци, евреи, арменци и т.н. И да не забравяме преди 4 години, депутат от коя партия беше 121-ия глас в подкрепа на Станишев! [ Редактирано нд юли 05 2009, 17:45 ] | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | Иво, не съм съгласен. Не можеш да сравняваш турците в България с имигрантите в Западна Европа. Нещата не са идентични. Тук е на историческа основа. Освен това... и аз нямаше да имам нищо против турците - особено тези, които работят честно и се опитват да живеят спокойно в България (познавам лично няколко такива) - ако не беше излизащата вече извън граници наглост на Доган. ДПС успяха да настроят дори либерални хора против турската маса като цяло... Аз гласувах за ГЕРБ (въпреки супер издънките в бургаската им листа), защото според мен пък - те са най-малкото зло в момента. [ Редактирано нд юли 05 2009, 18:53 ] | ||
Най-отгоре | | ||
summerborn |
| ||
Гост | Аз си мисля, че целта на Доган е точно такава, да ни настрои не срещу него, а срещу малцинствените групи. По този начин, още повече консолидира вота им. Ето защо се дистанцирам в мнението си...аз гласувам против Доган И БСП, не гласувам против турци или някоя друга малцинствена група в България. Аз също познавам честни и работещи граждани с турско самосъзнание, уважавам ги. И сипирам ,че наводних темата. [ Редактирано нд юли 05 2009, 23:24 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Slimky |
| ||
Гост | Точно щях да се обадя, че сравнението ти въобще не е на място. И също щях да добавя, че не ме интересува особено какво е положението в Чехия или на друго място. Факт е, че всички гласувахме за Герб като спасител, факт е че имат много издънки в листите, които от незнаене какво да правят ще грабят... от там идват притесненията ми, че те няма да могат да се справят и след 4 години ДПС ще се завърне с гръм и трясък... | ||
Най-отгоре | | ||
The_Olimpic |
| ||
Гост | Важното е че БСП и ДПС паднаха. Бойко се знае, че си е мутра ама пак е по-добре от турчина Доган. Иначе аз гласувах за АТАКА. [ Редактирано нд юли 05 2009, 21:38 ] | ||
Най-отгоре | | ||
The_Olimpic |
| ||
Гост | Ххахахахах, сега Данчо Ментата по БТВ каза, че нито един турски автбобус не бил пристигнал към бургаска област да гласува. :D | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|