Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Забавление :: Различно от футбол |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Изборите в неделя |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
argo |
| ||
Гост | Тука вече не си прав. Вярно, че човек се променя като стане родител, ама не всичко е пари. | ||
Най-отгоре | | ||
SHEIKH` |
| ||
Гост | Аз това го разбрах преди години, когато още не знаех как ще се развият нещата. това си е мое мнение, не ангажирам никого. Просто разсъждавам както и всичките ни политици. | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | Да. И аз както винаги досега ще гласувам. До онзиден се колебаех за кои от всичките малоумници точно и реших поне да е за съседа от втория етаж, въпреки че няма шанс да влезе. :) Спокойно. Не е от ДПС, а Атака са ми клоуни. Друг жокер трябва ли ви? [ Редактирано сб май 19 2007, 14:19 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Raul |
| ||
Гост | WarKiller написа ... Да. И аз както винаги досега ще гласувам. До онзиден се колебаех за кои от всичките малоумници точно и реших поне да е за съседа от втория етаж, въпреки че няма шанс да влезе. :) Спокойно. Не е от ДПС, а Атака са ми клоуни. Друг жокер трябва ли ви? НДСВ -почти съм сигурен :) | ||
Най-отгоре | | ||
Pirgos |
| ||
Гост | WarKiller написа ... Да. И аз както винаги досега ще гласувам. До онзиден се колебаех за кои от всичките малоумници точно и реших поне да е за съседа от втория етаж, въпреки че няма шанс да влезе. :) Спокойно. Не е от ДПС, а Атака са ми клоуни. Друг жокер трябва ли ви? ДСБ. Малинов ли ти е съсед или може би Моню Паси се е нанесъл в твоя блок като най-виден бургазлия? | ||
Най-отгоре | | ||
dach |
| ||
Гост | Кур за политиката ,утре в 5 ч съм на морето ще гласувам за Сафридов и Платеринов | ||
Най-отгоре | | ||
SHEIKH` |
| ||
Гост | dach написа ... Кур за политиката ,утре в 5 ч съм на морето ще гласувам за Сафридов и Платеринов Изборния ден приключва в 19 часа. така че желание ако има... То да хващаше нещо, ами само маи клецаш,тя работта е ясна.. иначе да беше почерпил с едно тиганче цаца.. :D | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | Два грешни отговора. Pirgos и Raul отпадат. Други предположения? | ||
Най-отгоре | | ||
Latino_Heat |
| ||
Гост | dach написа ... Кур за политиката ,утре в 5 ч съм на морето ще гласувам за Сафридов и Платеринов Няма6 право да казва6 за кого ще гласува6.Аз от утре съм репортер-ще следя за корупция! !amazed | ||
Най-отгоре | | ||
Pirgos |
| ||
Гост | WarKiller написа ... Два грешни отговора. Pirgos и Raul отпадат. Други предположения? Аз за вчера имах примамливи предложения :! , но не можах да те открия вечерта !amazed . | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|