Форуми
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
argo
сб май 19 2007, 11:22
Гост
Тука вече не си прав. Вярно, че човек се променя като стане родител, ама не всичко е пари.
Най-отгоре
SHEIKH`
сб май 19 2007, 11:25
Гост
Аз това го разбрах преди години, когато още не знаех как ще се развият нещата.
това си е мое мнение, не ангажирам никого. Просто разсъждавам както и всичките ни политици.
Най-отгоре
WarKiller
сб май 19 2007, 14:17
Гост
Да. И аз както винаги досега ще гласувам. До онзиден се колебаех за кои от всичките малоумници точно и реших поне да е за съседа от втория етаж, въпреки че няма шанс да влезе. :)
Спокойно. Не е от ДПС, а Атака са ми клоуни. Друг жокер трябва ли ви?

[ Редактирано сб май 19 2007, 14:19 ]
Най-отгоре
Raul
сб май 19 2007, 14:42
Гост
WarKiller написа ...

Да. И аз както винаги досега ще гласувам. До онзиден се колебаех за кои от всичките малоумници точно и реших поне да е за съседа от втория етаж, въпреки че няма шанс да влезе. :)

НДСВ -почти съм сигурен :)
Най-отгоре
Pirgos
сб май 19 2007, 15:51
Гост
WarKiller написа ...

ДСБ. Малинов ли ти е съсед или може би Моню Паси се е нанесъл в твоя блок като най-виден бургазлия?
Най-отгоре
dach
сб май 19 2007, 16:37
Гост
Кур за политиката ,утре в 5 ч съм на морето ще гласувам за Сафридов и Платеринов

Най-отгоре
SHEIKH`
сб май 19 2007, 16:41
Гост
dach написа ...

Кур за политиката ,утре в 5 ч съм на морето ще гласувам за Сафридов и Платеринов

Изборния ден приключва в 19 часа. така че желание ако има...

То да хващаше нещо, ами само маи клецаш,тя работта е ясна.. иначе да беше почерпил с едно тиганче цаца.. :D
Най-отгоре
WarKiller
сб май 19 2007, 19:24
Гост
Два грешни отговора. Pirgos и Raul отпадат.
Други предположения?
Най-отгоре
Latino_Heat
сб май 19 2007, 19:30
Гост
dach написа ...

Няма6 право да казва6 за кого ще гласува6.Аз от утре съм репортер-ще следя за корупция! !amazed
Най-отгоре
Pirgos
сб май 19 2007, 20:01
Гост
WarKiller написа ...

Два грешни отговора. Pirgos и Raul отпадат.
Други предположения?

Аз за вчера имах примамливи предложения :! , но не можах да те открия вечерта !amazed .
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF