Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Правила и анонси :: Правила, анонси и предложения |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
предложение за по принцип... |
Отиди на страница << >> | |
Редактори:
|
Автор | Отговор | ||
skrewdriver |
| ||
Гост | Ахх не искаш суперлативи... :) Песента е супер... Всички я учете преди заспиване... В събота в Шумен избухваме... | ||
Най-отгоре | | ||
MaXiMuM |
| ||
Гост | Еми а дано де... :) Много ми се иска в Шумен да се изпее няколко пъти това. До тогава има още доста време. Колкото повече хора я запомнят, толкова по-добре... | ||
Най-отгоре | | ||
GF youths |
| ||
Гост | aide az screwdriver i maximum q pochvame v shumen taq pesen i drugite she se nauchat :D | ||
Най-отгоре | | ||
valjo |
| ||
Гост | -ВРЪЗКА- tui ne e zle | ||
Най-отгоре | | ||
valjo |
| ||
Гост | -ВРЪЗКА- | ||
Най-отгоре | | ||
r619m |
| ||
Гост | леле те от туй всички ще насират !lol !lol :D | ||
Най-отгоре | | ||
n0n4ev |
| ||
Гост | Твърдо за! Супер е текста! | ||
Най-отгоре | | ||
Pirgos |
| ||
Гост | MaXiMuM написа ... Ами да, ама проблема е, че само 3-4 човека досега са си изразили мнението поне тук...не че искам някакви суперлативи, но ми се иска да знам мнението и на останалите...все пак няма само аз да си го пея това.. :) Как ще те оставя сам бе? Аз в Германия не те оставих, та тука ли %-6 ... Песента днеска я "разучавахме" с MaXi-"ши ги ръзбиим". В Шумен избухваме с това и да не забравяме и по-лесните "Нафта гол гол гол" и "едно, две три; Нафта; Нафта; ля ля ля ля ля ля ля ля ля ля Нефтохимик". | ||
Най-отгоре | | ||
MaXiMuM |
| ||
Гост | Алее алеееее :) | ||
Най-отгоре | | ||
SHEIKH` |
| ||
Гост | Maximum, Просто като го гледам вече от няколко дена и направо настръхвам. Давайте да се заучава и да го пеем! Мноого е яко! | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|