Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Правила и анонси :: Правила, анонси и предложения |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
предложение за по принцип... |
Отиди на страница << >> | |
Редактори:
|
Автор | Отговор | ||
Pirgos |
| ||
Гост | Утре ще се види кой колко го е научил. | ||
Най-отгоре | | ||
Green |
| ||
Гост | Maximum, супер е...браво! | ||
Най-отгоре | | ||
Pirgos |
| ||
Гост | Една молба: нека някой, който ще пътува с автобуса да заучи перфектно текста и мелодията и да "разпространи" новата песен. Това е най-лесният вариант за научаване на колкото се може повече хора, защото ние по колите ще я заучим, но е по-лесно когато целия автобус я знае. Тогава няма да си пеем само 10тина човека и текста няма да се бърка. Пак казвам: мелодията е много важна, за това нека някой, който ще пътува с автобуса да я заучи и да я предаде. Все пак не всеки има време и възможности да се вре в нета. С MaXi вчера говорихме ако трябва да напавим 20-30 копия на текста за тези, които не са влизали в нета и да ги раздадем преди тръгването на автобуса, но ни трябва певец-да речем Dresta и baha естествено(стига да научи мелодията). Хайде някой да се нагърбва със задачата. Разчитаме на вас. | ||
Най-отгоре | | ||
Dresta |
| ||
Гост | Аз не мога да видя песента, защото шибания ми комп е скапан и не може да исталне флаша и да видя клипа, ако утре някой в рейса, знае песента ще се погрижим да я научим всички. | ||
Най-отгоре | | ||
berzerker |
| ||
Гост | и все пак някой с ще ходи ли с кола.нещо работите май се пооправиха при мене | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
![]() ![]() ![]() Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | музичката е нещо като: ний сме пембени фенове милиони обиколили всички стадиони само дето в гръцкия вариянт звучи много по-яко [ Редактирано пт сеп 22 2006, 17:57 ] Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
Pirgos |
| ||
Гост | ji, не го заблуждавай, не е такава мелодията. | ||
Най-отгоре | | ||
r619m |
| ||
Гост | песента е много хубава ама айде да я направим на бг че все пак сме българи | ||
Най-отгоре | | ||
Pirgos |
| ||
Гост | А ти на гръцки ли искаш? Не виждаш ли, че има на първата страница текста на български? Май си като някои журналисти-първо пишеш, после мислиш. | ||
Най-отгоре | | ||
PETRUCCIANI |
| ||
Гост | berzerker написа ... и все пак някой с ще ходи ли с кола.нещо работите май се пооправиха при мене Ако се видим в Шумен, аз ще съм един от най-щастливите хора, защото знам , че ти си много голям фен! | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|