Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори

<< Предишна тема | Следваща тема >>
ФК Фестърите
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
Green_Honor
сб юни 16 2007, 14:46
Гост
Имаме оферта към вашия отбор

Предлагаме ви мач тази неделя !!
Веднага след мача на Отбора на Жи и Отбора на Гриин !?!??
Помислете си .
Ние Ще сме там Ша гледаме звездите !?!??!?
Най-отгоре
WarKiller
сб юни 16 2007, 16:01
Гост
Да бе. Там сме.

MaXiMuM... И аз си мислих за него. Той ни е сигурно попълнение обаче вероятно за втория сезон. Сега няма как. ;)
Най-отгоре
WarKiller
сб юни 16 2007, 19:41
Гост
Най-новият ни играч е Inverno. Утре е на проби и ако се представи добре ще подпишем за една + една години. :)
Най-отгоре
Dresta
сб юни 16 2007, 19:46
Гост
Ей мишки Ша Ва изколим!
Най-отгоре
WarKiller
сб юни 16 2007, 20:11
Гост
Официалното клипче на нашия отбор ... Чичо Фестър президент !amazed

А ето го и нашият патрон:
Най-отгоре
MaXiMuM
сб юни 16 2007, 22:03
Гост
Ами какво значи за 2-рия сезон. Аз като смятах. Ще има 12 мача. => 12 седмици.
Абе 1-та от резервите можем да я жертваме. Все пак е доста ценен кадър, а и искам да обърна внимание, че аз с него наистина се разбирам със затворени очи.
Най-отгоре
WoW
нд юни 17 2007, 22:34
Гост
Загуба за Фестърите с 4:2 в първата контрола

От централата на клуба(на снимката) обявиха че контролата е била доста полезна за бъдещото подреждане на схемата на отбора.Също така отбора получи доста як удар под кръста с физическата подготовка за мача тъй като всички играчи бяха пили вечерта.От централата на клуба вече почнаха изграждането на стая наречена "Отрезвителното".Футболистите доста са притеснени за оборудването вътре което ги накара да дадат дума че занапред такива "тежки вечери" няма да има."Дано скоро никой от играчите не види какво има в тази стая защото мисля че ще го изгубим за 1 мач" - заяви Фестър Адамс който въпреки загубата беше с приповдигнат дух и оптимистично настроен за бъдещето на отбора."Започнахме много пренавити мача и всичко беше логично",пък заяви едно от остриетата на отбора.Всички играчи вече приеха загубата и са оптимисти за следващия сблъсък.Все пак това беше първи мач от месеци не само за отбора като цяло а и за голяма част от играчите....
Най доброто предстои !alien

[ Редактирано нд юни 17 2007, 22:36 ]
Най-отгоре
WarKiller
нд юни 17 2007, 22:37
Гост
Пълна мобилизация, момчета. Няма да се излагаме повече.
Аз съм оптимист... След всичко, което се случи тези дни и като вземем предвид, че повечето не сме играли от месеци, пък камо ли заедно ... не беше чак толкова зле.
Тепърва ще влизаме във форма. Заклевам се! !amazed
ФЕСТЪРИ В АТАКА!

[ Редактирано нд юни 17 2007, 22:38 ]
Най-отгоре
bateto_toshko
нд юни 17 2007, 23:15
Гост
кои бяха голмайсторите във отбора на фестърите , че бях грохнал от умора на тъч линията и не видях....
Най-отгоре
WarKiller
нд юни 17 2007, 23:17
Гост
Два гола в сметката на MaXiMuM ...
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF