Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
ФК Фестърите |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
Decimator |
| ||
Гост | Mean Machine Rulez! | ||
Най-отгоре | | ||
summerborn |
| ||
Гост | Decimator написа ... Преди седмица прецених грешно възможността ти да ръсиш глупости. Затова и прецених, че няма нужда да тровиш отборната ни тема с писанията ти. Понеже Фестърите май не са ти проблем, а аз, май ще трябва другаде да се разбираме. Отвори една тема в НЕспортния раздел "Бития-бит, талибания-талибан" и там ще си говорим за Мечо Кух. Ще ти бъда верна дружка там, не трябва да си забравям 15-годишния опит по чатове с "великани" като теб. думтие на един левскар във форума на Нафтата са закон за мен Муахахахахахаахахаха | ||
Най-отгоре | | ||
Decimator |
| ||
Гост | Момчета, Тяната е наказан за следвашия мач, fbhd:) което значи че Злати жив-умрял трябва да е на линия. Иначе аз ще трябва да пазя. fghfhg:) Моля всички да не подценявате този мач и да се явите на Княза. Както ви казах след предния мач, на обяд не повече от 2 ракии, за Ванката 3. dsgd:) Ако всичко е ок след мача пиенето е от мен. foot:) Мисля, че много добре изглеждаме в класирането, нека го запазим. И който подцени Изпалените дупе да му е яко. Президента ще носи една кошница за откъснати ташаци. 5y5yh:) [ Редактирано ср апр 15 2009, 01:12 ] | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | Лошата (или добрата) новина е, че аз съм 99% аут за мача... В събота и неделя до късния следобяд ще бъда извън Бургас. При положение, че се прибера по-рано ще се включа за масата след двубоя. dsgd:) Отново ще пусна напомняне на всички за мача. Мариян ми беше споменал, че тази седмица е на линия... | ||
Най-отгоре | | ||
mute |
| ||
Гост | като гледам как вървят нещата май ще пропусна и следващите 3-4 мача, така че Златин ще трябва да играе колкото и да не му се иска :) | ||
Най-отгоре | | ||
DENIS |
| ||
Гост | AZ STE PAZIA, KOGA E MA4A? KAZAM NA 19 VE4ERTA. | ||
Най-отгоре | | ||
MaXiMuM |
| ||
Гост | Аз съм на мача! Много се радвам и нямам търпение да играя! Надявам се да направим един стойностен мач! | ||
Най-отгоре | | ||
inverno |
| ||
Гост | То не че на мен ми се играе де...вместо да топля 1 момиченце трябва да фащам хамалите на Роската & компания qweff55) ПС:който може да идва щот няма само аз да се набутвам er:) | ||
Най-отгоре | | ||
Decimator |
| ||
Гост | Злати, да си на линия! Тяната явно има ангажименти и ти ще си ни титулярния вратар за следващите няколко мача. Момиченцата няма да избягат. Тъкмо повече ще те харесват като победител. А за Роската не се бой, с Ванката ще имаме грижата да не го настъпим по невнимание. | ||
Най-отгоре | | ||
WoW |
| ||
Гост | Ех,извинявайте че сте задължени да идвате да играете всяка седмица,колкото и да не ви се иска... Явно за някой единия мач в седмицата в който можем да се видим ,и да играем за кеф е нещо повече от мач в Зелената лига с приятели. Обещавам преди следващия полусезон да намеря спонсор на отбора,дано поне той ви кара да идвате по желание(по специално Златин). [ Редактирано пт апр 17 2009, 18:41 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|