Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
ФК Фестърите |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
Decimator |
| ||
Гост | Нахлуването на публиката на терена беше част от личния протест на играч на "Неудачниците", който гол и бос, по този начин протестира срещу безхаберието на зам.капитана си в предния кръг, който го остави да загрява близо 40 мин, докато накрая не замириса на прегоряло. 34r:) По отношение на днешния ни мач - изобщо не съм доволен. "Изпалените" доказаха, че всеки отбор трябва да се съобразява с тях и че нямат нищо общо с миналогодишния си отбор. Направиха коректен мач и само си е наша вината, че треперихме до последната минута. Тактиката ни се разпиля още в началото, юрнахме се като диви прасета да вкарваме голове. Направихме 186 пропуска и сериозно се замислям дали за следващите мачове да не върна нападателите в защита, а Кико да играе централен нападател. Пълно безхаберие пред гола имаше днес. Сложни отигравания, вместо простички. Можехме да вкараме поне 20 гола днес, но нямаше да е незаслужено, ако "Изпалените" си бяха тръгнали с точка днес. Днес те дори и с 6 човека ни се опънаха здраво. Не знам за вас, но аз не знам какво да докладвам тази седмица на президента, когато той ме привика за обяснения. Другата седмица се очертават сериозни кадрови проблеми. Нека всеки, който има и минимален шанс да дойде, да направи всичко възможно. [ Редактирано нд апр 19 2009, 23:53 ] | ||
Най-отгоре | | ||
mute |
| ||
Гост | няма да пътувам тази събота, така че съм на линия за мача. | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | Много добра новина. Ще се видим в събота на Любен Каравелов... | ||
Най-отгоре | | ||
Decimator |
| ||
Гост | Нормално е на никой да не му се пише след съботния мач. Напомнихме за "най-добрите" си времена от 1 сезон. Дано за в бъдеще да се събираме поне 9-10 човека, а не само 6. Айде, стягайте се, важните мачове тепърва ни предстоят. | ||
Най-отгоре | | ||
ALIVE |
| ||
Гост | баси какво е станало на мача вчера и за него ли на никой не му се пише :( Да не сме паднали пак? | ||
Най-отгоре | | ||
alquimista |
| ||
Гост | Служебна победа имате , споко ;] Тая година май ще бъдете окичени ... | ||
Най-отгоре | | ||
Decimator |
| ||
Гост | Жалко, че мача не се игра. Ни никой не са му сладки такива 3 точки. | ||
Най-отгоре | | ||
mute |
| ||
Гост | е да но пък първа суха мрежа... | ||
Най-отгоре | | ||
inverno |
| ||
Гост | какво стана тая седмица,че съвсем изключих за мача ;( | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | Маняк си... От това, че съвсем изключи за мача - бяхме само 5 човека и загубихме служебно... Любо примерно дойде след нощна смяна и определено има за какво да се сърди... | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|