Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
ФК Фестърите |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
MaXiMuM |
| ||
Гост | 8) | ||
Най-отгоре | | ||
ALIVE |
| ||
Гост | В момента съм свободен агент и проявявам интерес към вашия отбор. Нямам претенции за заплата (дет са вика и за 2 кибапчита шъ играя). С удоволствие ще се включа към вашия отбор, но да знаете, че имам контузия и предварителните планове, че ще се излекувам от нея са февруари догодина. Аз обаче до тогава ще се занимавам самостоятелно като тренирам на един кораб сред океана. Моля ако проявявате интерес, лет ми ноу | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | Взимаме те. Мениджърът ти ни прати видеокасети с твои предишни мачове. Ще имаш картотека за последващия сезон примерно. ;) | ||
Най-отгоре | | ||
Plamenski |
| ||
Гост | Имали сте мераци разбрах!Контролка! Идеално! | ||
Най-отгоре | | ||
Green_fen |
| ||
Гост | защо имам чуството ще вратяра ви ми заби 2 гол след като го смениха на вратата....... | ||
Най-отгоре | | ||
vankata |
| ||
Гост | Green_fen написа ... защо имам чуството ще вратяра ви ми заби 2 гол след като го смениха на вратата....... Само такова чуство имаш :) | ||
Най-отгоре | | ||
Green_Honor |
| ||
Гост | Ей щом няма доверие в клуба аз как да работя спокойно !lol !lol !lol | ||
Най-отгоре | | ||
vankata |
| ||
Гост | Green_fen написа ... защо имам чуството ще вратяра ви ми заби 2 гол след като го смениха на вратата....... А, ако прочетеш и коментара за мача, който си писал и чуството, ти ще изчезне. Смених вратаря ни някъде последните 10мин на мача. | ||
Най-отгоре | | ||
MaXiMuM |
| ||
Гост | Има такова чувство щото му нанизах гола от центъра почти. На ГОЛЕМИЯ. :) Аз даже като ритнах топката се обърнах на другата страна и си мислех ква тъпотия съм направил...и по едно време гледам нашите се връщат около центъра. И WoW...естествено от моята школа - надъхан докрай! Тича там около мен. :D Можехме да ви вкараме още, както и вие на нас...но малшанс. | ||
Най-отгоре | | ||
Dresta |
| ||
Гост | Пуснахме им малко фандък на тези девойки. ТАКА ЗНАЧИ В ДОГОВОРА НА НАШИТЕ ФУТБОЛИСТИ ИМА НОВА КЛАУЗА КОЯТО ГЛАСИ "ДЕНЯТ ПРЕДИ МАЧА НИКАКВИ ЗЛОУПОТРЕБЯВАНИЯ С КАКВОТО И ДА Е БИЛО ИНАЧЕ РЪКОВОДСТВОТО НА КЛУБА ЩЕ БЪДЕ ПРИНУДЕНО ДА РЕАГИРА АДЕКВАТНО" (да пият и повреме на мача) :) | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|