Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори

<< Предишна тема | Следваща тема >>
ФК Фестърите
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
MaXiMuM
нд юни 17 2007, 23:46
Гост
8)
Най-отгоре
ALIVE
пн юни 18 2007, 13:12
Гост
В момента съм свободен агент и проявявам интерес към вашия отбор. Нямам претенции за заплата (дет са вика и за 2 кибапчита шъ играя). С удоволствие ще се включа към вашия отбор, но да знаете, че имам контузия и предварителните планове, че ще се излекувам от нея са февруари догодина. Аз обаче до тогава ще се занимавам самостоятелно като тренирам на един кораб сред океана. Моля ако проявявате интерес, лет ми ноу
Най-отгоре
WarKiller
пн юни 18 2007, 13:22
Гост
Взимаме те.
Мениджърът ти ни прати видеокасети с твои предишни мачове. Ще имаш картотека за последващия сезон примерно. ;)
Най-отгоре
Plamenski
пн юни 18 2007, 14:13
Гост
Имали сте мераци разбрах!Контролка! Идеално!
Най-отгоре
Green_fen
пн юни 18 2007, 21:07
Гост
защо имам чуството ще вратяра ви ми заби 2 гол след като го смениха на вратата.......
Най-отгоре
vankata
пн юни 18 2007, 21:09
Гост
Green_fen написа ...

защо имам чуството ще вратяра ви ми заби 2 гол след като го смениха на вратата.......

Само такова чуство имаш :)
Най-отгоре
Green_Honor
пн юни 18 2007, 21:10
Гост
Ей щом няма доверие в клуба аз как да работя спокойно !lol !lol !lol
Най-отгоре
vankata
пн юни 18 2007, 21:25
Гост
Green_fen написа ...

А, ако прочетеш и коментара за мача, който си писал и чуството, ти ще изчезне. Смених вратаря ни някъде последните 10мин на мача.
Най-отгоре
MaXiMuM
вт юни 19 2007, 01:16
Гост
Има такова чувство щото му нанизах гола от центъра почти. На ГОЛЕМИЯ. :)
Аз даже като ритнах топката се обърнах на другата страна и си мислех ква тъпотия съм направил...и по едно време гледам нашите се връщат около центъра. И WoW...естествено от моята школа - надъхан докрай! Тича там около мен. :D
Можехме да ви вкараме още, както и вие на нас...но малшанс.
Най-отгоре
Dresta
вт юни 19 2007, 17:24
Гост
Пуснахме им малко фандък на тези девойки. ТАКА ЗНАЧИ В ДОГОВОРА НА НАШИТЕ ФУТБОЛИСТИ ИМА НОВА КЛАУЗА КОЯТО ГЛАСИ "ДЕНЯТ ПРЕДИ МАЧА НИКАКВИ ЗЛОУПОТРЕБЯВАНИЯ С КАКВОТО И ДА Е БИЛО ИНАЧЕ РЪКОВОДСТВОТО НА КЛУБА ЩЕ БЪДЕ ПРИНУДЕНО ДА РЕАГИРА АДЕКВАТНО" (да пият и повреме на мача) :)
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF