Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
ФК “Дрийм Тийм” Бургас |
Отиди на страница >> | |
Редактори: ji
|
Темата е затворена |
Автор | Отговор | ||
Green_Honor |
| ||
Гост | Създаде се нов отбор : ФК Дрийм Тийм !!!!!!! Състав : Green_Honor Green_fen Joro Kurmorana Martyyyy Vankyyy Bobito Green_boy91 Niksana Владимир Димитър !!!!!!!! Спонсор : ПЕПСИ !!!!!!! Екипи : Черни !!!!!!! Прякор : ПАНТЕРИТЕ !!!!!! Eмблема : Официален Сайт на ФК Дрийм Тийм !!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://dreamteam.free.bg/ [ Редактирано вт фев 26 2008, 12:42 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Plamenski |
| ||
Гост | Братле,ако ми кажеш, че и Росен Пенев е президент на отбора ще те призная! | ||
Най-отгоре | | ||
Green_fen |
| ||
Гост | ето и бегла идея как ще изглеждат екипите :p http://www.snimka.bg/album.php?album_id=144034 :p Ам аз в лятния полусезон няма да участвам по обясними причини а екипите се надявам да станат за есесния полусезон ако има такъв като ако се организираме вскички 6 отбора да си направим екипите в Тoми мисля че ще ни направят отстъпка........:) ||| [ Редактирано пт юни 15 2007, 17:34 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Green_fen |
| ||
Гост | Състав: -----------Аз-------------- -------------Мартин-------------Геша------------- -----------------------Ванката/Никито-------------------- -------------------------Калата----------------------------- -----------Димо---------------------Радо---------------------- Естествено по време на слещата схемата търпеше промени но това беше за заблуда на противника :P Днес около 20:00 се изигра контролна среща между нашият отбор-Dream Team и Фестърите на терена на спортното.Срещата започна доста нервно и оспорвано и още в началото гостите можеше за открият резултата след груба грешка на вратаря(Аз) след като не прецених правилно траекторията на топката но за наше щастие топката срещна гредата.След няколко минути игра и добра контра капитана на отбора Радо заби топката в ъгъла на вратаря като удара се оказа неспасяем,но унесени в еуфорията нашият тим допусна изравняване след грешно нервно отиграване на халф пред вратата и така се стигна до 1:1.Dream Team се взеха в ръце и до края на полувремето отново поведоха с идентичен гол на капитана на отбора.Второто полувреме започна с натиск на Фестарите но "звездите" бързо се стегнаха и след няколко доста добри атаки се стигна до хет-трик на Радо след самостоятелен и много красив пробив по крилоно мина 3 играча и заби топката във вратата.Мача отиваше към своя край когато при една атака на фестарите и удар от дистанция топката премина през няколко играчи и се заби в долния ляв ъгъл на вратаря(аз) като се оказа неспасяема.И тъкмо когато Фестарите си помислиха че могат да се доберът до равен отнова невероятният в този мач Радо заби своя последен 4 гол с коета мача вече беше ясен.С много добри изяви се отличи десният ни защитник- Дани Алвеш който през целия мач беше навсякаде и се бореше за всяка топка като през неговата зона доста рядко успяваха да пробият,но целият отбор днес игра перфектно.След още няколко мача синхрона ще е пълен...... П.С. Ей Фестъри снощи и ние пиянствахме в Димо ама пак ви бихме ;) ...........Успех!!! [ Редактирано нд юни 17 2007, 23:07 ] | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | Аре аре... знаем го ние вашето пиене ... !lol | ||
Най-отгоре | | ||
Green_fen |
| ||
Гост | Бира+7up+Минерална вода+Лионски наденици+фъстъци+солети = 4:2 :P | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | Абе ... Солетата не беше ли само една. Да не би да има сестра? !lol И.. да момчета... сериозно поркане е било с бира, вода и фъстъци ... !amazed [ Редактирано нд юни 17 2007, 23:16 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Green_Honor |
| ||
Гост | Green_Honor написа ... Днес се изигра една От 3-те контролни срещи за предсезонната подкотовка на Отбора за Предстоящия турнир Зелената лига !!! Имахме за Съперник отбора на ФК Фестърите !!! Това беше 1 мач в който поне 51% контролирахме срещата и затова победихме и естествено малко късметец . Но какво ние имахме добри възможности така и нашия противник , но Ние излязохме по концентрирани и мотивирани и надъхани и взехме тази победа !!!!!!! Можем естествено да се похвалим с Отборна игра . Имахме един Голям Вратар , който за съжаление отпада за следващите мачове защото почва работа !!!!!!!!!! !bow% !sad !sad !sad Имахме Един Големи Димчо и Марта които не дадоха на съперника да прониже врата повече от 2 пъти !!!!!!!!!!!!!!! Единствената резерва Николай , но с голямо сърце и дух влезе в игра и не устави никакви шансове на Dresta и компания !!!!!!! Един Голям Иван който беше заменен поради лека болка в левия крак , но все пак раздаващ се до край на терена и гонещ всяка топка Един Голям Георги който след като направи 3 4 грешки се стресна и поне 40 мин от мача играеше на 100% от възможностите си !!!! И естествено Черешката на тортата Беше Голения Голмайстор на отбора Радослав който нямаше никаква милост към противниковите вратари и набута цели 4 гола за да направи победата Факт !!!!! Мисля че Отбора играеше като 1 цяло и ако продължаваме така Никой не може да ни спре !!!!!!!! Това беше победа над Отбор който аз лично смятам за един от най - добрите в турнира и не мога да кажа нищо лошо за тях , Но просто ние бяхме с малко , но над тях този мач !!!!!!!!! Дано отбора така да върви и за напред !!!!!!!!!!!! Пантерите Нямаха милост към своя съперник !!!!!!!!! Вратар : Илия Защитник : Мартин Защитник : Георги Дефанзивен полузащитник : Калин Дефанзивен полузащитник : Димо Атакуващ полузащитник : Иван Нападател : Радо Резерва но влязъл през 2-рото полувреме : Николай 20 мин - Радо 1 : 0 25 мин - Maximum 1 : 1 28 мин - Радо 2 : 1 37 мин - Радо 3 : 1 40 мин - Maximum 3 : 2 50 мин - Радо 4 : 2 FT Dream Team 4 : 2 The Festurs 17 . 06 . 2007 [ Редактирано чт юни 21 2007, 18:06 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Klirik |
| ||
Гост | Ти за Панатa май не си чувал а? :D [ Редактирано пн юни 18 2007, 00:28 ] | ||
Най-отгоре | | ||
bAcaRd! |
| ||
Гост | Свободни ли сте в събота за една контрола с моя тим?По-нататъка ще се уточним за времето и мястото. | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница >> | |
|