Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори

<< Предишна тема | Следваща тема >>
ФК “Дрийм Тийм” Бургас
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Темата е затворена
Автор Отговор
euro_91
пн юни 18 2007, 10:38
Гост
Green_Honor се пак вие всеки ден играете , пък ние за пръв път играем заедно и има още много докато се сработим .

[ Редактирано пн юни 18 2007, 10:39 ]
Най-отгоре
MaXiMuM
пн юни 18 2007, 11:32
Гост
euro_91 написа ...

Green_Honor се пак вие всеки ден играете , пък ние за пръв път играем заедно и има още много докато се сработим .

Стига си им се оправдавал бе... другия път ще ги смажем. :)
Най-отгоре
Green_fen
пн юни 18 2007, 13:01
Гост
ей bacarrdi в Събота имаме мач ама нз с кой а след това може би в Неделя......питай шефа на клуба като се появи.......
Най-отгоре
Green_Honor
пн юни 18 2007, 14:38
Гост
Добре бря Бакарди кой е твоя отбор Защото в събота имаме мач с Отбора на Нончев а в неделя нз може пак да играем затова кажи кой ти е отбора да ви разузнаем !lol !lol
Най-отгоре
Green_Honor
пн юни 18 2007, 14:40
Гост
euro_91 написа ...

Ае стига се прайте ве Играли сте поне 6 7 пъти и то в един и същи състав . най - малкото аз съм бил поне 4 мача затова не ми се обяснявай %-6
Не можеш да замажеш Победата ни . нестига че ви мислим за един от най - добрите отбори , ако не и най - добрия . Затова не се офлянквайте ами Дерзайте момчета !!!!
Най-отгоре
Green_Honor
пн юни 18 2007, 15:08
Гост
Значи Уговорена е приятелска Среща - Последна преди Започване на първенството .

Уговорена е среща с Отбора на Панатинайкос , Който се доказа в първата контрола като размаза отбора на Зелената машина с 6 - 2 .
Очаква се един завързан сблъсък с неочакван край .
Терена и Часа ще се определят в петък , За да може да се разбере дали Ще е по = подходящо да се играе в събота или неделя .
П . С. Дъжд не може да ни Спре за да играем , или УРАГАН !!!!!!!
Най-отгоре
Klirik
пн юни 18 2007, 16:17
Гост
:D Ураганът Радо отнесе вече 1 отбор! ;)

[ Редактирано пн юни 18 2007, 16:17 ]
Най-отгоре
Green_Honor
пн юни 18 2007, 16:29
Гост
И нашия радо отнесе вече един , Обаче нашия радо е изгряваща звезда на 16 год , а вашия е по голям все пак !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Най-отгоре
Green_fen
пн юни 18 2007, 17:15
Гост
eeeee в Събота нямаме ли мач с отбора на Зелена машина.....значи мача с гърците трябва да е в Неделя ???

[ Редактирано пн юни 18 2007, 17:49 ]
Най-отгоре
Green_Honor
пн юни 18 2007, 20:12
Гост
Аве Изп . Директор я се стегни малко .

И си помисли как Ще играем 2 - мача за 2 дена Това е убийствено за краката .
Аз Вчера като играх върнах се легнах и не мога да стана . Всичко схванато и болииии............
Затова имаме среща само с Гърците !!!!!
Отделно ще се уточнява час и събота или неделя Защото трябва Да е в деня в който Ще се съберат и 2-та отбора !!!!!!!!!!!!!!
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF