Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
ФК “Дрийм Тийм” Бургас |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Темата е затворена |
Автор | Отговор | ||
euro_91 |
| ||
Гост | Green_Honor се пак вие всеки ден играете , пък ние за пръв път играем заедно и има още много докато се сработим . [ Редактирано пн юни 18 2007, 10:39 ] | ||
Най-отгоре | | ||
MaXiMuM |
| ||
Гост | euro_91 написа ... Green_Honor се пак вие всеки ден играете , пък ние за пръв път играем заедно и има още много докато се сработим . Стига си им се оправдавал бе... другия път ще ги смажем. :) | ||
Най-отгоре | | ||
Green_fen |
| ||
Гост | ей bacarrdi в Събота имаме мач ама нз с кой а след това може би в Неделя......питай шефа на клуба като се появи....... | ||
Най-отгоре | | ||
Green_Honor |
| ||
Гост | Добре бря Бакарди кой е твоя отбор Защото в събота имаме мач с Отбора на Нончев а в неделя нз може пак да играем затова кажи кой ти е отбора да ви разузнаем !lol !lol | ||
Най-отгоре | | ||
Green_Honor |
| ||
Гост | euro_91 написа ... Green_Honor се пак вие всеки ден играете , пък ние за пръв път играем заедно и има още много докато се сработим . Ае стига се прайте ве Играли сте поне 6 7 пъти и то в един и същи състав . най - малкото аз съм бил поне 4 мача затова не ми се обяснявай %-6 Не можеш да замажеш Победата ни . нестига че ви мислим за един от най - добрите отбори , ако не и най - добрия . Затова не се офлянквайте ами Дерзайте момчета !!!! | ||
Най-отгоре | | ||
Green_Honor |
| ||
Гост | Значи Уговорена е приятелска Среща - Последна преди Започване на първенството . Уговорена е среща с Отбора на Панатинайкос , Който се доказа в първата контрола като размаза отбора на Зелената машина с 6 - 2 . Очаква се един завързан сблъсък с неочакван край . Терена и Часа ще се определят в петък , За да може да се разбере дали Ще е по = подходящо да се играе в събота или неделя . П . С. Дъжд не може да ни Спре за да играем , или УРАГАН !!!!!!! | ||
Най-отгоре | | ||
Klirik |
| ||
Гост | :D Ураганът Радо отнесе вече 1 отбор! ;) [ Редактирано пн юни 18 2007, 16:17 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Green_Honor |
| ||
Гост | И нашия радо отнесе вече един , Обаче нашия радо е изгряваща звезда на 16 год , а вашия е по голям все пак !!!!!!!!!!!!!!!!!! | ||
Най-отгоре | | ||
Green_fen |
| ||
Гост | eeeee в Събота нямаме ли мач с отбора на Зелена машина.....значи мача с гърците трябва да е в Неделя ??? [ Редактирано пн юни 18 2007, 17:49 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Green_Honor |
| ||
Гост | Аве Изп . Директор я се стегни малко . И си помисли как Ще играем 2 - мача за 2 дена Това е убийствено за краката . Аз Вчера като играх върнах се легнах и не мога да стана . Всичко схванато и болииии............ Затова имаме среща само с Гърците !!!!! Отделно ще се уточнява час и събота или неделя Защото трябва Да е в деня в който Ще се съберат и 2-та отбора !!!!!!!!!!!!!! | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|