Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори

<< Предишна тема | Следваща тема >>
ФК “Дрийм Тийм” Бургас
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Темата е затворена
Автор Отговор
Chandlar
сб юли 19 2008, 22:01
Гост
колко свърши мача...?
Най-отгоре
Пламенски
сб юли 19 2008, 22:02
Гост
3:2 за нас!
Най-отгоре
Sobieski
пн юли 21 2008, 20:40
Гост
С ден закъснение но сега изтредняваме искам да честитя рожденния ден на Велизар както и да си самочеститя моя именния ден rfger:) Снощи беше култово и направо се разбихме 34r:) Отсега нататък всяка седмица така 34r:) ewghbe) По-важното е че след като ни бяха обещани промените в отбора които искахме аз Иво Пламен и Велизар оставаме в отбора sh:) За купата най-вероятно ще се завърне Марио-уникален е питайте Грийн Тийм rfger:) 34r:) Ще привлечем 3-4 играча като двама от тях ще са защитници но първо ще видим няколко момчта и щ изберем най-добрите от тях cef:) Другата добра новина е че Дидо ще игра редовно за купата 34r:) Очакванията за новия сезон са Купата на Зелената лига в нашата витрина 34r:)
Най-отгоре
kiko
пн юли 21 2008, 20:59
Гост
И в края на туринира за купата ще има:

Sobieski написа ...

Днеска чашата преля и вече е решено напускам след края на сезона !!! Сам или с някой друг няма значение отбора ще го има без мен пък и без още 3-4 човека.Ако искате мога и да не идвам повече щом все аз съм ви виновен.Ако не ще си изиграя трите мача докрая от уважение към някой хора и ще се боря за медал.Писна ми всеки мач всеки да ми дава акъл що съв направил това а не това що не го направих....как да играя като постоянно някой ме упреква за нещо ??? Щом за вас съм слабо вратарче кашкавалчо мърда и т.н. аз се махам нали и без тва не ви трябвам ???!!! Мисля че има хора които са ме оценили и които знаят колко много съм дал на отбора но за съжаление не всички са на това мнение....Това е... край... след края на сезона се махам !!! Решението ми е окончателно !!!! Ако все пак решите че съм ви нужен за останалите три мача ще намеря начин да се освободя от работа и да дойда........

et4:) gfef:)

[ Редактирано пн юли 21 2008, 21:00 ]
Най-отгоре
HOORAI
пн юли 21 2008, 21:14
Гост
hahahhahahhahahahhahahahhahah
Най-отгоре
Rado
пн юли 21 2008, 21:39
Гост
ПАО проявява сериозен интерес към Илия Дамянов. В близките дни ще се проведат разговори между играча и ръководството на най-вероятния му бъдещ клуб...
Най-отгоре
Green
пн юли 21 2008, 22:20
Гост
Sobieski написа ...

За купата най-вероятно ще се завърне Марио-уникален е питайте Грийн Тийм rfger:) 34r:)

Е разбира се, всеки който ни вкара гол става уникален rfger:) ...сега целия отбор на Спортинг е уникален...но...инетерсно ми е как играч, който е бил леко нередовен в началото на сезона да е изряден за купата..иначе на Марио му бяхме отправили предложение, но момчето избра друго ниво
Най-отгоре
Decimator
вт юли 22 2008, 01:00
Гост
Green написа ...
E разбира се, всеки който ни вкара гол става уникален

Не думай. У вас тавана сигурно е към 1.50. Май удари гъза там.
Да ти имам самочувствието. Ще си умрете нафта фенове всички в отбора ви.
Не ми отговаряй. Жалка картинка сте.
Най-отгоре
green_honor
вт юли 22 2008, 11:32
Гост
Green написа ...

Sobieski написа ...

За купата най-вероятно ще се завърне Марио-уникален е питайте Грийн Тийм rfger:) 34r:)

Е разбира се, всеки който ни вкара гол става уникален rfger:) ...сега целия отбор на Спортинг е уникален...но...инетерсно ми е как играч, който е бил леко нередовен в началото на сезона да е изряден за купата..иначе на Марио му бяхме отправили предложение, но момчето избра друго ниво

Как отминава една година ам....
Най-отгоре
Green
вт юли 22 2008, 13:00
Гост
Според мен до септември няма да минала тази година за Марио...иначе някои отново са си загубили чувството за хумор
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF