Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
ФК “Дрийм Тийм” Бургас |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Темата е затворена |
Автор | Отговор | ||
Пламенски |
| ||
Гост | Green написа ... .............иначе някои отново са си загубили чувството за хумор rfger:) rfger:) ||| | ||
Най-отгоре | | ||
Sobieski |
| ||
Гост | Green написа ... Според мен до септември няма да минала тази година за Марио...иначе някои отново са си загубили чувството за хумор Марио ходи да проверява в БФС и до Септември ще е изминала годината fghfhg:) Явно завръщането му в отбора доста те притеснява но те разбирам rfger:) Сигурно ти и Кършев още сънувате кошмари заради него fghfhg:) | ||
Най-отгоре | | ||
Green |
| ||
Гост | Sobieski написа ... Green написа ... Според мен до септември няма да минала тази година за Марио...иначе някои отново са си загубили чувството за хумор Марио ходи да проверява в БФС и до Септември ще е изминала годината fghfhg:) Явно завръщането му в отбора доста те притеснява но те разбирам rfger:) Сигурно ти и Кършев още сънувате кошмари заради него fghfhg:) Явно незнаеш какво говориш...след като септември 2008 му изтича годината...как така е играл мач в Зелената Лига на 06.10.2007 срещу нас, на 14.10.2007 срещу Панатинайкос и на 21.10.2007 срещу Спортинг? Нещо не се връзва...или някой е нарушавал правилата? | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | Who the fuck is Mario... and where is Luigi...?! Ебах тая трансферна сага аз... Ние подписахме с Роналдо (ама не онова мангалче Кристиано) за следващия сезон. Шкембето му вече е колкото средното за тима. Не е играл от една година професионално. Продължава да ебе манекенки... Даже си пусна коса, за да не го бъркат с патрона на отбора. Завинаги един от нас. gfef:) [ Редактирано вт юли 22 2008, 19:51 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Green |
| ||
Гост | Няма нужда от острумия...просто на някои правилата не са ясни...или не са били ясни.. | ||
Най-отгоре | | ||
Green |
| ||
Гост | Decimator написа ... Green написа ... E разбира се, всеки който ни вкара гол става уникален Жалка картинка сте. не се сдържах...жалък си едиствено ти. | ||
Най-отгоре | | ||
mm |
| ||
Гост | ФК Фестърите 2 - 5 ФК Грийн тийм ФК Грийн тийм 4 - 2 ФК Фестърите ФК Фестърите 1 - 6 ФК Грийн тийм то се вижа кой е жалкия отбор сладури шампиона се казва ФК Грийн тийм | ||
Най-отгоре | | ||
WhiskitO |
| ||
Гост | Ее аз поне бях честен спрямо играчите от лигата.Но те не уважиха честността ми и не ми дадоха шанс да играя.Явно няма голямо значение дали си честен дори по добре да излъжа никой нямаше да разбере и щях да играя.Знам и че Някои от участниците няма да погледнат на сериовно това което съм написал.Защото не става дума за тях.Затова са малко хората които уважавам от тая лига.И благодаря на тези които не ми дадоха шанса да помогна на отбора и най вече на приятелите ми | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | mm написа ... ФК Фестърите 2 - 5 ФК Грийн тийм ФК Грийн тийм 4 - 2 ФК Фестърите ФК Фестърите 1 - 6 ФК Грийн тийм то се вижа кой е жалкия отбор сладури шампиона се казва ФК Грийн тийм Супер си, "сладуууууур"... Остроумен си, "бааауууу"... 5ytg:) | ||
Най-отгоре | | ||
Decimator |
| ||
Гост | Green написа ... жалък си едиствено ти. Ти нали нямаше да ми отговаряш на постовете. След като го правиш, значи си паднал до моето "жалко" ниво. Ама нитц, ти си в УС, голяма клечка в голям отбор. Дето си готов на всичко, за да станеш шампионин на една аматьорска лига. И имаше наглостта да ме поучаваш как и за кого да свирят съдиите. Исус е казал - Не виждаш гредатата в окото си, а ти пречи сламката в моето. Не се печели уважение с медали, а с поведение. Ама какво се занимавам с теб, барабанчика на полка. Трябваше на твоята възраст да те пуснат комплексите, а те по-здраво са те метнали. Честит втори пубертет. | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|