Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
ФК “Дрийм Тийм” Бургас |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Темата е затворена |
Автор | Отговор | ||
Green_fen |
| ||
Гост | Аз ли да се стегна :O Щом шефа на отбора не може да изиграе 2 мача за 2 дена за кво говорим....боляли го краката от кое от многото тичане вчера в спортното ли !dodge та ти ако на това ми викаш бягане значи в Димчо ще издишате след 1 полувреме.Аз без проблем съм играл 3 мача за 3 дена във ВХТИ като не съм пазил на вратата а играх напред така че оговаряй срещата с машинката в събота вспротното за да не се морите много и в Неделя в Димчо дупе да ви е яко глезлъовци такива срещу гърците.....Явно утре на плажа ще има сериозна физическа подготовка а слетобяд и тренировка в Спортното!!!!!!! Така че : Събота-Спортоното с Зелена машина Неделя-в Димчо с гърците Друг е въпроса че има вариант да идвам да играя срещуте от първенството през седмица........ | ||
Най-отгоре | | ||
Green_Honor |
| ||
Гост | През седмицата само Ще си мечтаеш да има мач . Никой няма да се навие !!!!!!!!!!!! Но Ще видим !!! | ||
Най-отгоре | | ||
Green_fen |
| ||
Гост | не ве имам предвид играя една Събота или Неделя една пропускам!!!!!!! | ||
Най-отгоре | | ||
Chandlar |
| ||
Гост | по хубу не играйте и в събота и в неделя щото кат ви биим ше казвате че сте били уморени и прочие...а в неделя ви чака сериозен сблъсък с нас....ПАО але але!![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Green_Honor |
| ||
Гост | Яко Яко това вече е добра новина ейййййййй........ Едно добро нещщо да каеш в последната година....... | ||
Най-отгоре | | ||
Green_Honor |
| ||
Гост | Спокси Чандлар Не сме Такива хора с извиняванки.... Ся Почвам Фи - зарядка и ще съм в добра форма до вашия мач | ||
Най-отгоре | | ||
Rado |
| ||
Гост | Искам да предупредя нашия тим да не подценява абсолютно никой. Това че бихме един отбор, на който средната възраст беше 15 години, а средната височина 1.60 не ни прави големи футболисти. Подхождайте с респект към съперника, не им оставяйте да дишат в нито един момент от мача, пресирайте от първата до последната минута.... Подпис: сър Алекс Фъргюсън | ||
Най-отгоре | | ||
Green_Honor |
| ||
Гост | Нашия среден Ръст е близо 1.75 и средна възраст 17.5 год Подпиц : Жозе Мауриньо | ||
Най-отгоре | | ||
Klirik |
| ||
Гост | Ето я и моята визитка: Средно на мач - 5.5 балтии Най-много - 15 Топката минава краката ке останат! | ||
Най-отгоре | | ||
Rado |
| ||
Гост | Green_Honor написа ... Нашия среден Ръст е близо 1.75 и средна възраст 17.5 год Подпиц : Жозе Мауриньо Мачът с вас явно ще е по-тежък. Прогноза: 1-0 с гол на Дарън Флетчър ;) | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|