Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
ФК Неудачниците |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Темата е затворена |
Автор | Отговор | ||
Plamenski |
| ||
Гост | ji написа ... днес паднахме 5-1 или нещо такова на полувремето 1-1 Plamenski така и не се появи играхме valjo, Latino_Heat, bateto_toshko, ji, Стоян и .... някой си на когото забравих името в тази среща поради контузии не се включиха dach, berzerker и Емил Пичове сори, просто сто ангажимента....не можах да ги прескоча! Ще наваксаме! | ||
Най-отгоре | | ||
bateto_toshko |
| ||
Гост | WoW написа ... Предзвикваме ви за последната ни контрола преди началото на сезона. Ако приемете,в следващите дни ще решим събота или неделя да играем, и в колко часа.... аз съм свободен по това време | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
![]() ![]() ![]() Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | WoW написа ... Предзвикваме ви за последната ни контрола преди началото на сезона. Ако приемете,в следващите дни ще решим събота или неделя да играем, и в колко часа.... приемаме контролата Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
Latino_Heat |
| ||
Гост | Днес с личната лекарка щяхме да си дърпаме косите!Уная ми се развика за дето съм играл мач с навехнат крак.Майната и!Ако лявата патерица е добре през укинда ще дойда! Ако на пламенски ме замества! | ||
Най-отгоре | | ||
dach |
| ||
Гост | дайте по рано ден и час ,за да съм на линия,ако играеме 2 х 30 мин ,може и чак към 19 или 19 и 30 ч да почваме. [ Редактирано вт юни 19 2007, 00:03 ] | ||
Най-отгоре | | ||
WoW |
| ||
Гост | dach написа ... дайте по рано ден и час ,за да съм на линия,ако играеме 2 х 30 мин ,може и чак към 19 или 19 и 30 ч да почваме. В неделя нашия мач започна около 20 часа.Времето беше перфектно а и не беше тъмно.Мисля че остава да решим дали в събота или в неделя да бъде мача. | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
![]() ![]() ![]() Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | предлагаме контролата в събота от 19:00 ако ви урежда терен изберете вие Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
Decimator |
| ||
Гост | А Дачеф што не е играл? Каква му е контузията - преполагам си е настъпил големия език :) Много здраве Тоше, ще се видим на терена. | ||
Най-отгоре | | ||
dach |
| ||
Гост | Хех,още един кандидат да му я навра яко.Без и една тренировка в последната година сега в събота ще ви покажа малко световна класа. | ||
Най-отгоре | | ||
na_tiexy |
| ||
Гост | аз съм свободен агент играя защитник ако искате с удоволствие ще играя за вашият отбор | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|