Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори

<< Предишна тема | Следваща тема >>
ФК Неудачниците
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Темата е затворена
Автор Отговор
ji
ср юни 20 2007, 22:54

Регистриран потребител #1
Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18
съобщения: 3402
в събота играем от 19:00 в спортното срещу кръвния ни враг - фестърите
изкуствено създаден отбор пълен с бивши футболисти неудачници
преди време ме примамиха да подпиша с тях с довода че отбор на неудачниците няма да има и единствения тим в региона ще бъдат фестърите като местната власт и публиката ще са зад тях
след като осъзнах грешката си реших да се откажа за бъда част от този измислен отбор и да възродя легендарните неудачници - истинския отбор на махалата
естествено феновете ще са зад нас въпреки гръмката селекция на фестърите
смятам че трябва да докажем кой отбор е истински и кой измислен в този мач за да се знае веднъж завинаги

Автобуси от автогарите в Бургас
Най-отгоре
Latino_Heat
ср юни 20 2007, 23:06
Гост
Мачът ни с Фестърите няма да е никак лесен.Горе долу разознах противника.Смятам ,че ако нашия отбор играе като едно цяло , победата ще дойде лесно.Но в никакав случай не трябва да подценяваме противника , ако това стане ще си духаме попарата.Кат цяло още сме не изграден отбор , но във времето и това ще стане.Призовавам феновете да подкрепят отбора през целия мач!

[ Редактирано ср юни 20 2007, 23:08 ]
Най-отгоре
Green
ср юни 20 2007, 23:10
Гост
Каква драма...JI ме разчувства..идавм да гледам, ще доведа още един с мен...
Най-отгоре
bateto_toshko
ср юни 20 2007, 23:20
Гост
Да наистина драмата е голяма очаква се в отбора на ФК Неудачник да дебютира уникално по рода си трио Т&Т&Т ,което в превод значи , аз(bateto_toshko) , тошко дачев(dach) и тениса(berzerker) !amazed .Очакваме пълни трибуни с наши фенове, билети ще се продават на поне 5-6 места в града, поради големия интерес !amazed
Най-отгоре
WarKiller
чт юни 21 2007, 01:11
Гост
Абе драма ... След подценената първа контрола. Сега излизаме мобилизирани, бием ви леко за самочувствие и сме готови и за шампионатната ни среща. ;)
Най-отгоре
MaXiMuM
чт юни 21 2007, 01:29
Гост
Значи притеснява ме, че нашите младежи ще се изплашат основно от габаритите на играчите срещу тях. Кофти малко, но съм сигурен, че с нужната мотивация всичко ще бъде наред!
Най-отгоре
DENIS
чт юни 21 2007, 09:14
Гост
[.Призовавам феновете да подкрепят отбора през целия мач!

САМО С ПРИЗИВИ НЕ СТАВА. ПОМИСЛЕТЕ ЗА КЕТЪРИНГ.
ВСЕ ПАК СМЕ ВЕРНИ САМО НА НАФТАТА. ТАКА КАТО ГЛЕДАМ ОТ СНИМКИТЕ ФЕСТЪРИТЕ СА НАЙ-БЛИЗО ДО НАШИТЕ СЪРЦА.

[ Редактирано чт юни 21 2007, 09:16 ]
Най-отгоре
MaXiMuM
чт юни 21 2007, 18:56
Гост
DENIS написа ...

[.Призовавам феновете да подкрепят отбора през целия мач!

САМО С ПРИЗИВИ НЕ СТАВА. ПОМИСЛЕТЕ ЗА КЕТЪРИНГ.
ВСЕ ПАК СМЕ ВЕРНИ САМО НА НАФТАТА. ТАКА КАТО ГЛЕДАМ ОТ СНИМКИТЕ ФЕСТЪРИТЕ СА НАЙ-БЛИЗО ДО НАШИТЕ СЪРЦА.

!heart

!amazed

А пък ако донесем и бира и песни ще запеете! !lol
Най-отгоре
Plamenski
чт юни 21 2007, 18:57
Гост
MaXiMuM написа ...

Значи притеснява ме, че нашите младежи ще се изплашат основно от габаритите на играчите срещу тях. Кофти малко, но съм сигурен, че с нужната мотивация всичко ще бъде наред!

Остават белези! !lol

[ Редактирано чт юни 21 2007, 18:59 ]
Най-отгоре
Green
чт юни 21 2007, 18:59
Гост
Plamenski , ти не беше ли от Неудачниците?
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF