Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
ФК Неудачниците |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Темата е затворена |
Автор | Отговор | ||
ji |
| ||
![]() ![]() ![]() Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | в събота играем от 19:00 в спортното срещу кръвния ни враг - фестърите изкуствено създаден отбор пълен с бивши футболисти неудачници преди време ме примамиха да подпиша с тях с довода че отбор на неудачниците няма да има и единствения тим в региона ще бъдат фестърите като местната власт и публиката ще са зад тях след като осъзнах грешката си реших да се откажа за бъда част от този измислен отбор и да възродя легендарните неудачници - истинския отбор на махалата естествено феновете ще са зад нас въпреки гръмката селекция на фестърите смятам че трябва да докажем кой отбор е истински и кой измислен в този мач за да се знае веднъж завинаги Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
Latino_Heat |
| ||
Гост | Мачът ни с Фестърите няма да е никак лесен.Горе долу разознах противника.Смятам ,че ако нашия отбор играе като едно цяло , победата ще дойде лесно.Но в никакав случай не трябва да подценяваме противника , ако това стане ще си духаме попарата.Кат цяло още сме не изграден отбор , но във времето и това ще стане.Призовавам феновете да подкрепят отбора през целия мач! [ Редактирано ср юни 20 2007, 23:08 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Green |
| ||
Гост | Каква драма...JI ме разчувства..идавм да гледам, ще доведа още един с мен... | ||
Най-отгоре | | ||
bateto_toshko |
| ||
Гост | Да наистина драмата е голяма очаква се в отбора на ФК Неудачник да дебютира уникално по рода си трио Т&Т&Т ,което в превод значи , аз(bateto_toshko) , тошко дачев(dach) и тениса(berzerker) !amazed .Очакваме пълни трибуни с наши фенове, билети ще се продават на поне 5-6 места в града, поради големия интерес !amazed | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | Абе драма ... След подценената първа контрола. Сега излизаме мобилизирани, бием ви леко за самочувствие и сме готови и за шампионатната ни среща. ;) | ||
Най-отгоре | | ||
MaXiMuM |
| ||
Гост | Значи притеснява ме, че нашите младежи ще се изплашат основно от габаритите на играчите срещу тях. Кофти малко, но съм сигурен, че с нужната мотивация всичко ще бъде наред! | ||
Най-отгоре | | ||
DENIS |
| ||
Гост | [.Призовавам феновете да подкрепят отбора през целия мач! САМО С ПРИЗИВИ НЕ СТАВА. ПОМИСЛЕТЕ ЗА КЕТЪРИНГ. ВСЕ ПАК СМЕ ВЕРНИ САМО НА НАФТАТА. ТАКА КАТО ГЛЕДАМ ОТ СНИМКИТЕ ФЕСТЪРИТЕ СА НАЙ-БЛИЗО ДО НАШИТЕ СЪРЦА. [ Редактирано чт юни 21 2007, 09:16 ] | ||
Най-отгоре | | ||
MaXiMuM |
| ||
Гост | DENIS написа ... [.Призовавам феновете да подкрепят отбора през целия мач! САМО С ПРИЗИВИ НЕ СТАВА. ПОМИСЛЕТЕ ЗА КЕТЪРИНГ. ВСЕ ПАК СМЕ ВЕРНИ САМО НА НАФТАТА. ТАКА КАТО ГЛЕДАМ ОТ СНИМКИТЕ ФЕСТЪРИТЕ СА НАЙ-БЛИЗО ДО НАШИТЕ СЪРЦА. !heart !amazed А пък ако донесем и бира и песни ще запеете! !lol | ||
Най-отгоре | | ||
Plamenski |
| ||
Гост | MaXiMuM написа ... Значи притеснява ме, че нашите младежи ще се изплашат основно от габаритите на играчите срещу тях. Кофти малко, но съм сигурен, че с нужната мотивация всичко ще бъде наред! Остават белези! !lol [ Редактирано чт юни 21 2007, 18:59 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Green |
| ||
Гост | Plamenski , ти не беше ли от Неудачниците? | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|