Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
ФК Неудачниците |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Темата е затворена |
Автор | Отговор | ||
MaXiMuM |
| ||
Гост | ji написа ... гузен негонен бяга кой се почувства засегнат Еми естествено, че ще се почувства засегнат, след като ти наляво и надясно тръбиш колко велики фенове сте и колко от вас са захранени с благородни идеи. Все едно аз да напиша - аз съм НАЙ-ГОЛЕМИЯ, ти да аргументираш, че това не е вярно и аз да ти кажа - "гузен негонен бяга".... fbhd:) | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
![]() ![]() ![]() Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | MaXiMuM написа ... Все едно аз да напиша - аз съм НАЙ-ГОЛЕМИЯ, ти да аргументираш, че това не е вярно как да не е вярно не мога да аргументирам че не е вярно което си е истина си е истина поне си признавам а не като вас да мисля оправдания когато е очевидно че Неудачниците са най-големите НАФТА фенове Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
kiko |
| ||
Гост | Ние търсим да открием кой от вас е по- по- най. hbhj) rfger:) | ||
Най-отгоре | | ||
summerborn |
| ||
Гост | Уау страница номер 100 | ||
Най-отгоре | | ||
summerborn |
| ||
Гост | хахаха спорят двама, третия спечели, я вижте кой е с най-много отчели се на проверката и дали мож ги стигнете! :) | ||
Най-отгоре | | ||
WoW |
| ||
Гост | MaXiMuM написа ... ji написа ... гузен негонен бяга кой се почувства засегнат Еми естествено, че ще се почувства засегнат, след като ти наляво и надясно тръбиш колко велики фенове сте и колко от вас са захранени с благородни идеи. Все едно аз да напиша - аз съм НАЙ-ГОЛЕМИЯ, ти да аргументираш, че това не е вярно и аз да ти кажа - "гузен негонен бяга".... fbhd:) Стига сте спорили,кварталните звезди не ходят на мачове. | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
![]() ![]() ![]() Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | еми да ... то се вижда от последната проверка искам да ви кажа че Неудачниците са първия отбор в историята на Зелената лига със 100 страници тема във форума смятам че вече на всички е ясно кой е най-великия отбор Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
lazurboy |
| ||
Гост | честита стотна страница ние замалко пък да направим стотен гол първия сезон на лигата закотвихме на 99 но тази година мисля че ще влезем в клуб 100 | ||
Най-отгоре | | ||
plamenski |
| ||
Гост | ji написа ... еми да ... то се вижда от последната проверка искам да ви кажа че Неудачниците са първия отбор в историята на Зелената лига със 100 страници тема във форума смятам че вече на всички е ясно кой е най-великия отбор Абе Ji велик си.Аз се чудех с как по-бързо да достигнем 100 страници,пък ти уцели десятката! Яко е да си Неудачник,колкото и другите да се бият в гърдите. Хайде честито и отваряй нова страница в нашето съществуване! LONG LIVE НЕУДАЧНИЦИТЕ! И НАФТАТА! 54y45g3P rgh5( rgh5( | ||
Най-отгоре | | ||
dinko |
| ||
Гост | WoW написа ... MaXiMuM написа ... ji написа ... гузен негонен бяга кой се почувства засегнат Еми естествено, че ще се почувства засегнат, след като ти наляво и надясно тръбиш колко велики фенове сте и колко от вас са захранени с благородни идеи. Все едно аз да напиша - аз съм НАЙ-ГОЛЕМИЯ, ти да аргументираш, че това не е вярно и аз да ти кажа - "гузен негонен бяга".... fbhd:) Стига сте спорили,кварталните звезди не ходят на мачове. ее ами да.. ми ще сменя табелката на звънеца "кварталната звезда динко" | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|