Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори

<< Предишна тема | Следваща тема >>
Ф.К Зелена Машина 1962
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
Chandlar
пт юли 06 2007, 23:43
Гост
n0n4ev написа ...

Поради пълната несериозност на по-голямата част от нашия отбор, утре мач няма да има. До последно имахме седем сигурни играчи за утре и сега изведнъж разбирам, че сме 5, !dodge следователно няма да можем да играем. А по всички правила на турнира това си е служебна загуба и изваждане от надпреварата....Нямам думи просто....Искрено се извинявам за проблемите, които създаваме в програмата на турнира....
П.С Надявам се, че може да изпълня задълженията си като делегат в неделя

а ще продължите ли участието си в Зелената лига че не разбрах???
Най-отгоре
bAcaRd!
сб юли 07 2007, 03:35
Гост
Пффффф смятай несериозна работа.Тамън почнах да ви симпатизирам и вие ще се усерете така брутално.Аре стига леки му работи , търсете си хората и говорете с Жи и Грийн за участието си в Лигата.
Най-отгоре
Green_Honor
сб юли 07 2007, 09:51
Гост
Ако имаш 5 човека този мач няма веднага да те изкарат от лигата !!!!!
Ако и на следващ мач нямаш достатъчен борй играчи чак тогава Ти гори отбора така съм чел в правилата !!!!
А иначе искам да ми кажеш сигурно дали няма да има мач или ще има !!!!!!!!!! да не стане така вие да отидете а ние да не отидем щото сме разбрали че няма да има мач !!!!!!!!!!!!!!!!

Най-отгоре
bAcaRd!
сб юли 07 2007, 09:59
Гост
Green_Honor написа ...

Ако имаш 5 човека този мач няма веднага да те изкарат от лигата !!!!!
Ако и на следващ мач нямаш достатъчен борй играчи чак тогава Ти гори отбора така съм чел в правилата !!!!
А иначе искам да ми кажеш сигурно дали няма да има мач или ще има !!!!!!!!!! да не стане така вие да отидете а ние да не отидем щото сме разбрали че няма да има мач !!!!!!!!!!!!!!!!

Неможе така да се уговаряте.Дори и да недойдат , вие сте длъжни да сте там иначе няма право да ви се присъжда служебна победа.
Най-отгоре
Green_Honor
сб юли 07 2007, 10:01
Гост
ОК !!!
Най-отгоре
Green_fen
сб юли 07 2007, 10:40
Гост
хах non4ev добър психологически трик обаче ти фанах номера...няма да дойдем пределно спокойни и да чакаме служебна победа много добре знам че няма начин да имаш 11 играча и от тях да не можеш да събереш поне 6 така че предупредил съм момчетата никво отпускане и ранни веселби ще сме готови за игра на 100%.......
Най-отгоре
WarKiller
сб юли 07 2007, 10:47
Гост
Браво бе, ПСИХОЛОГ! Разкри ги. С техните гадни трикове ... !amazed
Като се разпадне и вашето отборче, ще те вземем за скаут.

[ Редактирано сб юли 07 2007, 10:47 ]
Най-отгоре
bateto_toshko
сб юли 07 2007, 11:04
Гост
дали ще има мач ,или не аз съм там понеже съм делегат , и ако не се явя може да ми отнемат лиценза за 2 г. най малко !amazed .Ако няма мач ще играем аз и green срещу dream team по правилото "който свари пази" !amazed

[ Редактирано сб юли 07 2007, 11:06 ]
Най-отгоре
Latino_Heat
сб юли 07 2007, 16:11
Гост
И сега последно мач ще има ли или не , все пак и феновете си имат работа?
Най-отгоре
Green
сб юли 07 2007, 16:14
Гост
Ела и ще видиш...длъжностните лица също имат работа.
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF