Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Ф.К Зелена Машина 1962 |
Отиди на страница >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
n0n4ev |
| ||
Гост | Поредният звезден отбор - Ф.К Зелена Машина 1962 се появи на бял свят! Състав: Изясняват се детайлите; ще бъде обявен в законовия срок /до неделя вечерта/. Цвят на екипите: Жълт (в случай, че не ни се падне зеленият) Спонсор: Дюнерите на Синдбад Лого: [ Редактирано пт юни 15 2007, 22:36 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Green |
| ||
Гост | Зеленото се падна на нас ,късметлии сме какво да се прави..... | ||
Най-отгоре | | ||
MaXiMuM |
| ||
Гост | Абе не ме ебе за цвета. Важното е да се различаваме. Така или иначе сме шампиони. :) | ||
Най-отгоре | | ||
qmsq |
| ||
Гост | нончеф,приемате ли в отбора всеизвестен централен защитник,с неповторими функции да чисти скамейката | ||
Най-отгоре | | ||
Green_fen |
| ||
Гост | Green написа ... Зеленото се падна на нас ,късметлии сме какво да се прави..... а кога се тегли жребия :O ........ | ||
Най-отгоре | | ||
MaXiMuM |
| ||
Гост | Green_fen написа ... Green написа ... Зеленото се падна на нас ,късметлии сме какво да се прави..... а кога се тегли жребия :O ........ Да ве и аз не съм съгласен с такива анонси. Трябва да има по един представител от отбор на тоя жребий, иначе се обезсмисля цялата идея за феърплей. :) | ||
Най-отгоре | | ||
Green |
| ||
Гост | Какво е това феърплей? [ Редактирано сб юни 16 2007, 11:19 ] | ||
Най-отгоре | | ||
bAcaRd! |
| ||
Гост | Ние не претндираме за зеления цвят на фланелките.Може да ни изключите от жребия. | ||
Най-отгоре | | ||
bateto_toshko |
| ||
Гост | MaXiMuM написа ... ......Така или иначе сме шампиони. :) Пълен абсурд .Все пак нашия отбор на ФК Неудачници е съставен само от големи футболисти......над 2 метра :D | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | Вие може и да сте високи, но ние имаме ШКЕМБЕТА! !amazed | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница >> | |
|