Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
ФК Панатинайкос |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Темата е затворена |
Автор | Отговор | ||
Rado |
| ||
Гост | Klirik написа ... 2 контузии на противнокови играчи - АЗ Кога успя ве? !lol Аз що нищо не забелязах? | ||
Най-отгоре | | ||
Chandlar |
| ||
Гост | то с това нашто трио в атака ко няма да газим : Бобич,Балъков и Елбер пасти да ядат...комбинации като по учебник альора....![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Klirik |
| ||
Гост | Е аз не ги извадих от мача ... само малко,да им се вземе страха. :D:D | ||
Най-отгоре | | ||
Chandlar |
| ||
Гост | ето я и схемата на игра на Панатинайкос в контролата с Зелена машина завършила 6-2![]() | ||
Най-отгоре | | ||
bAcaRd! |
| ||
Гост | Само манекени и алкохолици.Не сте сериозни вижда се :p От вас очаквам да вземем 3т 8) | ||
Най-отгоре | | ||
Chandlar |
| ||
Гост | рано е да се каже...питай ФК Зелена машина как се играе срещу нас....![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Klirik |
| ||
Гост | Че ние играхме ли бе?!За 10-15 мин. решихме нещата ... Моvете 3 шайби да вземете :D Пък на снимката хората пият марков алкохол и под BOSS дрехи не се носят!Смятай за какви заплати си говорим ... вие накъде сте тръгнали?! :P [ Редактирано пн юни 18 2007, 02:54 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Chandlar |
| ||
Гост | ето и кадри от наша тренировка за турнира...![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Green_Honor |
| ||
Гост | Предлагам Контрола на Отбора ви Понеже Явно сте били с класа над своя противник в първия си мач . Предлагам ви 6 -7 часа събота или неделя по ваш избор . Игрищата ще се определят до края на седмицата . Do you Accept !!!! YES or NO | ||
Най-отгоре | | ||
Rado |
| ||
Гост | YES, но дпопълнително през седмицата трябва да се уточним за датата и часа, тъй като трябва да се съобразим с бачкерите в нашия тим ;) | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|