Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
ФК Панатинайкос |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Темата е затворена |
Автор | Отговор | ||
themersey |
| ||
Гост | не, само Кишишев-Стилиян... | ||
Най-отгоре | | ||
Klirik |
| ||
Гост | Айде да вземете да биете пък после се карайте за лентата! Според мен нямате голям шанс с този състав,нооооо......... | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | Хм, това ми прилича на нещо,като презастраховане преди предизвестена загуба! | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | Хахаха... филмаджия... най-големият... Като ви гледам надъхвацията... потвърждавате думите на Живко как вие играете само за удоволствие и победите не са важни... et4:) | ||
Най-отгоре | | ||
berzerker |
| ||
Гост | апетита идва с яденето-както казва един който е по известен като курвата | ||
Най-отгоре | | ||
Klirik |
| ||
Гост | Warkiller, аз не познавам човек,който играе футбол и му е безразлично дали ще спечели или ще изгуби! Ако ми кажеш,че Фестърите излизат с нагласата да загубят..... | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | Аз не казвам това за нас... Ние излизаме да побеждаваме, да... Никога не сме твърдяли обратното. Неудачниците бяха тези, които просто играеха за удоволствие... да поритат събота и неделя... за тях успехите нямаха значение... Изведнъж помислиха, че цялата световна конспирация е срещу тях. Спортинг не се събрали нарочно - за да бием служебно... Сега вие не можете да се съберете, заради същото... Ебати заговора! et4:) | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | WarKiller написа ... Хахаха... филмаджия... най-големият... Като ви гледам надъхвацията... потвърждавате думите на Живко как вие играете само за удоволствие и победите не са важни... et4:) Чети между редовете,моля! Тази тема отдавна сме я затворили.... Исках да кажа, че съм сигурен, че ще паднете освен ако топката не скача много,много. Нещо лошо ли съм написал? Обаче искренно ще се радвам догодина отново да играем заедно.Все пак трябва и да биеме някого! fghfhg:) | ||
Най-отгоре | | ||
ALIVE |
| ||
Гост | Еми за целта да вземете да биете на баража, че и на нас без вас ще ни е скучно в А. Но не се отчайвайте и да паднете на баража, изпълкома все ще измисли нещо, за да ви остави, така че догодина пак дербита! :) | ||
Най-отгоре | | ||
Chandlar |
| ||
Гост | ае момчета неска излизаме пределно мобилизирани и максимално концентрирани... явно ще се съберем към 11-12 човека... няма да ми е приятно да пратим Фестърите на бараж, но май няма как... | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|