Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
ФК Панатинайкос |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Темата е затворена |
Автор | Отговор | ||
themersey |
| ||
Гост | Klirik написа ... Айде да вземете да биете пък после се карайте за лентата! Според мен нямате голям шанс с този състав,нооооо......... какво му има на този състав ssad: да свалиш гуменките от стената и ти да играеш, а? rfger:) официално групата за мача с Фестърите е 11 човека, отпадат само Евлоги Крумов, Ганчо Пенчев и Радослав Неделчев. Надявам се , че ще се справим в отсъствието на капитана. foot:) | ||
Най-отгоре | | ||
Klirik |
| ||
Гост | Ми то като гледам състава ако аз вляза ше бъда най-младия....ПЕНСИОНЕРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ | ||
Най-отгоре | | ||
Chandlar |
| ||
Гост | възрастта не е от значение... кво толкова... опитен състав сме... трупаме точки за пенсия... особено някои... | ||
Най-отгоре | | ||
Chandlar |
| ||
Гост | пак силен мач за нас... навлязохме в много силна серия... clean sheet за жоро на вратата... добра игра на целия отбор... отличен коз бе василев, който влезе като резерва... жалко за противника, но мисля че ще се справят на баража... пожелавам им успех... честитя медалите на целия ни отбор... [ Редактирано сб юли 19 2008, 22:06 ] | ||
Най-отгоре | | ||
dIbelinho |
| ||
Гост | Честито и от мен!Заслужихте си ги :) | ||
Най-отгоре | | ||
Klirik |
| ||
Гост | Честитя ракиите на целия отбор! | ||
Най-отгоре | | ||
Chandlar |
| ||
Гост | Е тва е президент... Евала за обещаното и надявам се изпълнено тия дни... Момчета ракията е уникална... Заслужихме си я обаче... | ||
Най-отгоре | | ||
sn |
| ||
Гост | Искаме си премията от ЕЛ ПРЕЗИДЕНТЕ Klirik само да не забрави другата събота! Браво момчета много силна серия и накрая успешен завършек! ПАООООООО! | ||
Най-отгоре | | ||
Klirik |
| ||
Гост | Вторник и Сряда вечерта съм свободен!......Намирате терен ......и се размазваме! | ||
Най-отгоре | | ||
Green |
| ||
Гост | Щом ще се търгува...Грийн тийм проявява интерес към Тошко Недялков...момчето вече има записан мач и гол със зелената фланелка...или го давате или отиваме на арбитраж.. п.п.честити ви медали gfef:) ...догодина пак така.. rfger:) | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|