Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори

<< Предишна тема | Следваща тема >>
ФК Грийн тим
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
WarKiller
пт юни 22 2007, 23:28
Гост
Вие ако ни се фукате с трансфери от чужбина - ние не знам какво да кажем. !amazed
Засега от Милано, Англия и от един кораб, който обикаля половината свят ... ;)
Най-отгоре
Green
пт юни 22 2007, 23:36
Гост
Хахахаа...бедняциии...не може да си докарате играчите....ние намерихме невероятен талант в Ню Йорк и веднага му осигурихме самолетни билети за да може да пристигне и да удостои Зелената Лига с присъствието си...така се работи, а не като вас ..само кораби са ви в главата.

[ Редактирано пт юни 22 2007, 23:36 ]
Най-отгоре
WarKiller
пт юни 22 2007, 23:41
Гост
Ти не разбра нещо.. Просто играчът ни от кораба обикаля половината свят да търси таланти за Фестърите.
А чрез личните си контакти вече имаме договори с бъдещата ни звезда от Милано и направилия име отдавна по бургаските игрища - трансферен удар от Англия ... !shy
Най-отгоре
Green
пт юни 22 2007, 23:48
Гост
Не се обяснявай, ами мисли как ще го неутрализирате Leal..
Най-отгоре
WarKiller
пт юни 22 2007, 23:50
Гост
С кебапче-анихилатор и бира-бластер... %-6
Най-отгоре
Latino_Heat
сб юни 23 2007, 00:02
Гост
Абе ко си чешете езичетата току що говорих с Роберто Карлуш!След дълги преговори го обедих да подпише с ФК.Неудачниците , той се пробва да ми излъже , че имал договр с турското фенерче!Моите адвокати на бъзро доказаха , че договора му е фълшифициран!И така го обедих да се присъедени кам нашия отбор! Естествено той каза , че идва главно заради плажа и многото голи каки!До 2 , 3 дена ще се свържа с Роналдо само , че той заяви , че ще е твърда скамейка!
Най-отгоре
Green
сб юни 23 2007, 00:06
Гост
Latino_Heat написа ...

Абе ко си чешете езичетата току що говорих с Роберто Карлуш!След дълги преговори го обедих да подпише с ФК.Неудачниците , той се пробва да ми излъже , че имал договр с турското фенерче!Моите адвокати на бъзро доказаха , че договора му е фълшифициран!И така го обедих да се присъедени кам нашия отбор! Естествено той каза , че идва главно заради плажа и многото голи каки!До 2 , 3 дена ще се свържа с Роналдо само , че той заяви , че ще е твърда скамейка!

Моля да не ми спамиш в темата, трансфера е факт. Leal ще подсили отбора след 05.07.2007г. ...т.е. за втория кръг е на линия.
Най-отгоре
MaXiMuM
сб юни 23 2007, 02:48
Гост
Ти като видиш в действие нашето попълнение от Милано...тогава ще те видя.

Това е играчът, с който можеш да играеш със затворени очи.
Взимаме го и ставаме "Белият балет" :D
Просто с него на терена фантазията придобива други измерения...
Най-отгоре
ji
сб юни 23 2007, 08:06

Регистриран потребител #1
Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18
съобщения: 3402
вие е без това сте само балерини във вашия отбор освен балет очаквам да играете и много театър

Автобуси от автогарите в Бургас
Най-отгоре
bAcaRd!
нд юни 24 2007, 02:49
Гост
Тая сряда контролка???Не съм говорил с нашия отбор но според мен ще е добре да се обиграем в още 1 мач.В 6:00 на Строителния?
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF