Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори

<< Предишна тема | Следваща тема >>
ФК Грийн тим
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
Green
пн юни 25 2007, 00:10
Гост
bAcaRd! написа ...

Тая сряда контролка???Не съм говорил с нашия отбор но според мен ще е добре да се обиграем в още 1 мач.В 6:00 на Строителния?

Няма начин просто ,аз съм до 19.00 на работа ... а и не играем контроли за да запазим в тайна игровите ни схеми... ;)
Най-отгоре
Green
пн юни 25 2007, 22:44
Гост
Остават още две места..толкова дни остават и до картотекирането, очаквам кандидати да се включат в отбора
Най-отгоре
Green
вт юни 26 2007, 22:48
Гост
Какво става!! Няма ли желаещи да се включат в турнира?Никой ли не иска да се окичи със слава ставайки част от Грийн тим?? Ще ме ядосате ейй...

п.п. после ще се молите ама..

[ Редактирано вт юни 26 2007, 22:52 ]
Най-отгоре
Green
вт юни 26 2007, 23:19
Гост
Грийн тим,който е атакуван от всички страни ...Отбор ,който е нападан от хора ,които смятахме за приятели...намери неочаквана и много силна подкрепа от Германия. Първия фенклуб в Мюнхен вече е факт...негов основател и председател е Дъндо, един истински познавач и ценител на футбола. Благодарим за подкрепата Дъндо...Винаги един от НАС !

[ Редактирано вт юни 26 2007, 23:22 ]
Най-отгоре
Дъндо
ср юни 27 2007, 01:20
Гост
Green написа ...

Грийн тим,който е атакуван от всички страни ...Отбор ,който е нападан от хора ,които смятахме за приятели...намери неочаквана и много силна подкрепа от Германия. Първия фенклуб в Мюнхен вече е факт...негов основател и председател е Дъндо, един истински познавач и ценител на футбола. Благодарим за подкрепата Дъндо...Винаги един от НАС !

Go for Green!!!

Зелената идея е в нашите сърца,
и гордо ще я следваме до края на света.
Не ние е страх всички лиги да обиколим,
и безусловно отбора наш ще подкрепим.
И днес ние пак ще се обедим,
с призив GО, GО Green Team!!!
!amazed !bow% !amazed !bow%
Най-отгоре
SouthPark
ср юни 27 2007, 02:40
Гост
Дъндо !bow% Първият гол е за теб !!! :p
Най-отгоре
ExtAzz4o
ср юни 27 2007, 19:12
Гост
А не първият гол е лично мой:))))

[ Редактирано ср юни 27 2007, 19:12 ]
Най-отгоре
Green
ср юни 27 2007, 22:52
Гост
Броени часове, преди затварянето на трансферния пазар ФК Грийн тим успя да финализира поредния зашеметяващ трансфер...в отбора е привлечен Мирослав Николов / ExtAzz4o/, футболиста беше набелязан отдавна, но срещнахме неочаквани проблеми с привличането му, едва когато му обещахме място във Висше Учебно Заведение в г.Бургас, страните се споразумяха и той ще подсили ФК Грийн тим..
Най-отгоре
Green
ср юни 27 2007, 23:06
Гост
Днес в 20.00ч. в Спортното беше теглен жребия за Зелената Лига. За отбора на Грийн тим честта да изтегли номера ,под който отбора ще участва в Лигата се падна на най-младия член на тима . Ръката на Ники Кръстев /SouthPark/ изтегли номер 2, осигурявайки ни по този начин участие в мача , с който ще бъде открита Зелената Лига. В мача на откриването ще се изправим срещу един от фаворитите в турнира АФК Спортинг ( успели да се замесят в скандал с нередовен играч !lol )....очакваме тежка футболна битка , в която и ние имаме своите шансове за успех.
Най-отгоре
summerborn
чт юни 28 2007, 00:11
Гост
Къде и от колко часа на кой ден?
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF