Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
ФК Грийн тим |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
sn |
| ||
Гост | Пълен състав откъм килограми. Иначе пак слабо. | ||
Най-отгоре | | ||
Green |
| ||
Гост | Хайде ЧРД на Ганчо Атанасов! Да е жив и здрав и все така да печели високите топки! | ||
Най-отгоре | | ||
bAcaRd! |
| ||
Гост | Green написа ... Хайде ЧРД на Ганчо Атанасов! Да е жив и здрав и все така да печели високите топки! ЧРД и от мен (: | ||
Най-отгоре | | ||
Green |
| ||
Гост | Миии...1-1 с ПАО..с тази селекция супер резултат за нас....миналата година със супер отбор направихме 2-2 ....ПАО само срещу нас се събират в пълен състав..дразнител ще да сме им..:) | ||
Най-отгоре | | ||
summerborn |
| ||
Гост | Сега поне резервната скамейка е по-дълга. | ||
Най-отгоре | | ||
Green |
| ||
Гост | summerborn написа ... Сега поне резервната скамейка е по-дълга. Тя скамейката е дълга,ама нещо резервите ги няма :)...днес дори се е наложила голяма саможертва от спонсора на отбора....трябвало е човека да влезе в игра и да се раздели с бирата на трибуните...какъв дух...каква отдаденост на отбора..:) Пък аз си идвам за бирите след мача... [ Редактирано нд апр 12 2009, 22:14 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Decimator |
| ||
Гост | Пеца, пък аз си мислех, че ти като капитан трябва да си титуляр. Явно демокрацията при вас е като резервната ви скамейка - по-голяма. Дано да обърнете каръка и противниците ви да не се събират за мачовете с вас. Че иначе ще трябва Иво да го карат с пожарната от Чехия да спасява положението. Btw на Иво върнахте ли му медала от 1 сезон, че да има повод да почерпи. | ||
Най-отгоре | | ||
Green |
| ||
Гост | Ми аз му дадох медала за втория сезон...за оня първия нямам идея какво е станало....иначе аз съм титуляр... отбора почва с мене ..... когато съм на линия де..:0 [ Редактирано нд апр 12 2009, 22:39 ] | ||
Най-отгоре | | ||
summerborn |
| ||
Гост | Грамотата за най-добър вратар от първия сезон още е в мен, стои в нвоата къща на стената в рамка, ако се интересуваш, Деци. [ Редактирано нд апр 12 2009, 22:56 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Decimator |
| ||
Гост | Значи станаха два повода да черпиш, summer. Като ме няма да донесеш една туба старопраменско за момчетата. | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|