Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори

<< Предишна тема | Следваща тема >>
ФК Грийн тим
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
sn
ср апр 08 2009, 01:17
Гост
Пълен състав откъм килограми. Иначе пак слабо.
Най-отгоре
Green
ср апр 08 2009, 23:18
Гост
Хайде ЧРД на Ганчо Атанасов! Да е жив и здрав и все така да печели високите топки!
Най-отгоре
bAcaRd!
чт апр 09 2009, 01:31
Гост
Green написа ...

Хайде ЧРД на Ганчо Атанасов! Да е жив и здрав и все така да печели високите топки!

ЧРД и от мен (:
Най-отгоре
Green
нд апр 12 2009, 21:45
Гост
Миии...1-1 с ПАО..с тази селекция супер резултат за нас....миналата година със супер отбор направихме 2-2 ....ПАО само срещу нас се събират в пълен състав..дразнител ще да сме им..:)
Най-отгоре
summerborn
нд апр 12 2009, 21:53
Гост
Сега поне резервната скамейка е по-дълга.
Най-отгоре
Green
нд апр 12 2009, 21:58
Гост
summerborn написа ...

Сега поне резервната скамейка е по-дълга.

Тя скамейката е дълга,ама нещо резервите ги няма :)...днес дори се е наложила голяма саможертва от спонсора на отбора....трябвало е човека да влезе в игра и да се раздели с бирата на трибуните...какъв дух...каква отдаденост на отбора..:)
Пък аз си идвам за бирите след мача...

[ Редактирано нд апр 12 2009, 22:14 ]
Най-отгоре
Decimator
нд апр 12 2009, 22:31
Гост
Пеца, пък аз си мислех, че ти като капитан трябва да си титуляр. Явно демокрацията при вас е като резервната ви скамейка - по-голяма. Дано да обърнете каръка и противниците ви да не се събират за мачовете с вас. Че иначе ще трябва Иво да го карат с пожарната от Чехия да спасява положението.
Btw на Иво върнахте ли му медала от 1 сезон, че да има повод да почерпи.
Най-отгоре
Green
нд апр 12 2009, 22:33
Гост
Ми аз му дадох медала за втория сезон...за оня първия нямам идея какво е станало....иначе аз съм титуляр... отбора почва с мене .....
когато съм на линия де..:0

[ Редактирано нд апр 12 2009, 22:39 ]
Най-отгоре
summerborn
нд апр 12 2009, 22:56
Гост
Грамотата за най-добър вратар от първия сезон още е в мен, стои в нвоата къща на стената в рамка, ако се интересуваш, Деци.

[ Редактирано нд апр 12 2009, 22:56 ]
Най-отгоре
Decimator
нд апр 12 2009, 23:16
Гост
Значи станаха два повода да черпиш, summer. Като ме няма да донесеш една туба старопраменско за момчетата.
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF